.

H Hikvision εισέρχεται στον τομέα του IP video door phone



H Hikvision εισέρχεται και στον τομέα της IP θυροτηλεόρασης διαθέτοντας αρχικά συστήματα για απλές εφαρμογές, ενώ το επόμενο διάστημα θα παρουσιάσει πληθώρα μοντέλων και λύσεων, ικανών να καλύψουν εγκαταστάσεις κάθε μεγέθους.

Μία απλή λύση θυροτηλεόρασης της Hikvision, περιλαμβάνει μία ή περισσότερες δικτυακές μπουτονιέρες, που τοποθετούνται σε εισόδους εξωτερικά και υποχρεωτικά μια ή περισσότερες δικτυακές οθόνες που τοποθετούνται εσωτερικά. 

Οι μπουτονιέρες εισόδου που είναι διαθέσιμες μέχρι στιγμής, είναι το μοντέλο DS-KV8102-IP, που διαθέτει 1 πλήκτρο κλήσης και πλαστικό περίβλημα., το μοντέλο DS-KV8202-IM με 2 πλήκτρα κλήσης και το DS-KV8402-IM με 4 πλήκτρα κλήσης και τα δύο με μεταλλικό περίβλημα. Και τα τρία μοντέλα προορίζονται για χωνευτή τοποθέτηση, ενώ προαιρετικά διατίθενται και ανοξείδωτες βάσεις με προστατευτικό σκιάδιο, για επιτοίχια τοποθέτηση. Όλες οι μπουτονιέρες διαθέτουν έγχρωμη κάμερα HD720P, ανάλυσης 1280 x 720 με WDR, ευρεία γωνία θέασης 120°, υπέρυθρο φωτισμό (IR), συμπίεση Η.264, μικρόφωνο και μεγάφωνο, αναγνώστη καρτών proximity Mifare, θύρες Ethernet και RS485, 4 προγραμματιζόμενες εισόδους και 1 έξοδο, διακόπτη Tamper, βαθμό στεγανότητας IP65 και για την τροφοδοσία τους απαιτούνται 12VDC.

Προς το παρών παρέχονται 3 διαφορετικές δικτυακές οθόνες αφής 7΄΄, ανάλυσης 800×480, είσοδο Ethernet, ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο και επιτοίχια βάση στήριξης. Το μοντέλο DS-KH8301-WT υποστηρίζει επιπλέον σύνδεση WiFi και χρήση κάρτας MicroSD ως 32 GB, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένη κάμερα. Το μοντέλο DS-KH6310-W δεν υποστηρίζει την χρήση κάρτας MicroSD και δεν διαθέτει κάμερα, ενώ το πιο απλό μοντέλο DS-KH6210-L δεν υποστηρίζει λειτουργία WiFi και χρήση κάρτας MicroSD, ενώ δεν έχει και κάμερα.

Όλες οι οθόνες διαθέτουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά :
  • Απομακρυσμένη διαχείριση, μέσω της εφαρμογής HIK-CONNECT, για ειδοποίηση στο κινητό τηλέφωνο, όταν υπάρχει κλήση, με προβολή ζωντανής εικόνας, σύνδεση αμφίδρομου ήχου και δυνατότητα ξεκλειδώματος της πόρτας από το κινητό τηλέφωνο.
  • Φωνητικά μηνύματα στα Ελληνικά, για ενημέρωση του επισκέπτη από την μονάδα της μπουτονιέρας. Ελληνικό μενού, λήψη και αποθήκευση εικόνων στην εσωτερική μονάδα, κάθε φορά που υπάρχει κλήση, αποθήκευση φωνητικών μηνυμάτων από τον επισκέπτη, όταν η κλήση του δεν απαντηθεί.
  • Λειτουργία «μην ενοχλείτε», με δυνατότητα εβδομαδιαίου προγραμματισμού, δυνατότητα κλήσης από διαμέρισμα σε διαμέρισμα (βιντεοκλήση για τα μοντέλα με κάμερα), κεντρική διαχείριση από το πρόγραμμα iVMS-4200, λειτουργία SIP, δυνατότητα επιλογής ήχου κλήσης.
  • Δυνατότητα σύνδεσης επιπρόσθετης IP κάμερας ή καναλιού από καταγραφέα, για λήψη εναλλακτικής εικόνας θέασης κατά την κλήση, δυνατότητα χρήσης της οθόνης για επίδειξη εικόνων από άλλες IP κάμερες της εγκατάστασης (ή κανάλια DVR), μετά από χειρισμό και αυτόματο σβήσιμο της οθόνης, μετά από 30~60 sec, αν δεν γίνεται χειρισμός. Για όλα τις οθόνες απαιτείται τροφοδοσία 12VDC.
Πληροφορίες: ΗΛΚΑ 
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.