.

Έκθεση HIS Markit 2017: Η Hikvsion πρώτη στην αγορά CCTVΜε βάση την ραγδαία ετήσια ανάπτυξη της Hikvsion και υπογραμμίζοντας το υψηλό επίπεδο υποστήριξης που λαμβάνει παγκοσμίως για το φάσμα των προϊόντων επιτήρησης, η Hikvision, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι κατέλαβε για ακόμα μια φορά την 1η θέση στην πρόσφατη έκθεση της IHS Markit για την αγορά των συστημάτων ασφάλειας. 

Με βάση τα δεδομένα του 2016, η εταιρία κατέχει παγκοσμίως το κυρίαρχο μερίδιο της αγοράς, με ποσοστό 21,4% για τον εξοπλισμό CCTV και Video Surveillance, αυξάνοντας το μερίδιο της σε σχέση με το προηγούμενο έτος που ήταν στο 19,5%. 

Η εταιρία κατέχει την πρώτη θέση και στους περισσότερους επιμέρους τομείς, όπως τις κάμερες ασφάλειας (24.2%), τις δικτυακές κάμερες (25,6%) και τους καταγραφείς (25,3%). Επίσης, τα στοιχεία δείχνουν ότι στην αγορά του EMEA κατέχει ηγετική θέση με 14,9% μερίδιο της αγοράς στο CCTV και Video Surveillance και επιπλέον πέτυχε μερίδιο αγοράς 8,5% στην αγορά της Αμερικής, που ισοδυναμεί με τη Νο.2 θέση.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.