.

Τα προϊόντα Home Automation της Fibaro στην Ελλάδα



Η εταιρεία Fibaro ιδρύθηκε το 2010 στην Πολωνία με αντικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή προϊόντων διαχείρισης έξυπνου οικοσυστήματος.

Όλα τα προϊόντα είναι ασύρματα και χρησιμοποιούν την τεχνολογία Z-Wave, η οποία έχει αναπτυχθεί και διατίθεται στο εμπόριο εδώ και αρκετά χρόνια. Η τεχνολογία Z-Wave, σε συνδυασμό με τις φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες του λογισμικού της Fibaro και την ευκολία στην εγκατάσταση των προϊόντων της, επιτρέπει στους καταναλωτές με ελάχιστη πείρα να δημιουργήσουν πολύπλοκα δίκτυα προϊόντων με εξατομικευμένα σενάρια και διαχείριση μέσω του διαδικτύου.





Τα προϊόντα Fibaro αποτελούνται από sensors, actors, controllers και gateways. Επίσης υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης οποιασδήποτε συσκευής λειτουργεί μέσω του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου και παρέχουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης έξυπνης αυτοματοποίησης για το περιβάλλον εργασίας και διαβίωσης.




Οι μονάδες και οι αισθητήρες που παρέχει η Fibaro επιτρέπουν σε οποιοδήποτε σπίτι ή γραφείο να ενεργήσει και να ανταποκριθεί στις σκηνές που ορίζουμε. Με την ασύρματη τεχνολογία δικτύωσης Z-Wave Mesh, παρέχονται απεριόριστες δυνατότητες διαχείρισης αυτοματισμού χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης καλωδίων. Κάνει αυτόματες ενημερώσεις και στέλνει αντίγραφα των αποθηκευμένων λειτουργιών, τα οποία αποστέλλονται αυτομάτως σε εξωτερικούς servers.




Το Fibaro είναι συμβατό με υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, καθιστώντας εφικτό τον έλεγχο και τη διαχείριση των ηλεκτρονικών συσκευών του σπιτιού από οπουδήποτε στον κόσμο, για την εξοικονόμηση ενέργειας και την ασφάλεια. Όταν οι ιδιοκτήτες βρίσκονται εκτός μπορούν να παρακολουθήσουν οτι συμβαίνει στο σπίτι τους και να προβούν σε κάποιες ενέργειες όπως η ενεργοποίηση του συναγερμού εξ αποστάσεως ή άλλων συσκευών.




Επίσης ο ασύρματος ελεγκτής της Fibaro αναλύει έξυπνα το φυσικό φως και στη συνέχεια το ρυθμίζει στο σωστό επίπεδο για την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και παροχής του σωστού φωτισμού στο σπίτι ή το γραφείο.


Επίσημος Διανομέας της Fibaro στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Hellas Digital
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.