.

Συνεργασία Intel και AxxonSoft για Κεντρικό Σταθμό Λήψης Εικόνας στη Μόσχα [Video]


Η Intel αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία κατασκευής επεξεργαστών και είναι πρωτοπόρος εταιρεία στην παραγωγή προϊόντων υπολογιστών, δικτύων και προϊόντων επικοινωνίας.

Η AxxonSoft είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού διαχείρισης video VMS και PSIM για εφαρμογές ασφαλείας με ιδιαίτερα πρωτοποριακές τεχνολογίες και ειδική σχεδίαση για μεγάλα κέντρα λήψεως και διαχείρισης εικόνας.

Η συνεργασία της AxxonSoft και της Intel είχε ξεκινήσει ήδη από το 2012, με το Software Partner Program της Intel, όπου η AxxonSoft αναγνωρίστηκε ως συνεργάτης επιπέδου Premier Elite και ο δρόμος για βέλτιστοποίηση του λογισμικού της Axxon σε επεξεργαστές της Intel άνοιξε διάπλατα.
Έτσι, οι πλατφόρμες λογισμικού Axxon Next και Axxon Intellect έγιναν τα πρώτα VMS και PSIM παγκοσμίως που υποστήριζαν την hardware επιτάχυνση video της Intel, Quick Sync. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την τεράστια εξοικονόμιση πόρων και επεξεργαστικής ισχύος κατά τη διαχείριση του video, κάτι που συνεπάγεται την εξίσου τεράστια εξοικονόμιση κόστους σε servers καταγραφής και διαχείρισης, ιδιαίτερα σε πολύ μεγάλα έργα, δεδομένου μάλιστα ότι το λογισμικό της AxxonSoft χρησιμοποιεί και άλλες μεθόδους εξοικονόμισης πόρων, όπως την έξυπνη χρήση της GPU και της τεχνολογίας Green Stream.




Πρόσφατα η Intel και η Axxon συνεργάστηκαν ξανά σε ένα από τα μεγαλύτερα έργα εθνικής, εσωτερικής ασφάλειας παγκοσμίως, στο Make Moscow Region Safer Project, με το πλέον πρωτοποριακό κεντρικό Monitoring Station στη Μόσχα, βασισμένο στο Axxon Next.

Χιλιάδες κάμερες διαφορετικών κατασκευαστών και εντυπωσιακές τεχνολογίες έξυπνης αναζήτησης video, εφαρμόζονται real-time μέσω του Intel Quick Sync hardware acceleration της Intel και δίνουν αυτόματα και άμεσα το video του περιστατικού στα Κέντρα Λήψεως Εικόνας των εταιρειών security και της αστυνομίας. Οι ενσωματωμένες εφαρμογές αναζήτησης πινακίδων, προσώπων και οι μοναδικές αναζητήσεις MomentQuest και Time Compressor της Axxon με καινοτόμα Video Analytics, δίνουν για πρώτη φορά τόσο άμεσα και ακριβή αποτελέσματα, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και αλλάζουν πλέον τον τρόπο που σκεφτόμαστε την ασφάλεια στις σύγχρονες πόλεις.

Στην Ελλάδα και στην Κύπρο, οι επαγγελματίες εγκαταστάτες μπορούν να προμηθευτούν το Axxon Next από τον αποκλειστικό εκπρόσωπο και διανομέα Novo Technologies, ο οποίος διαθέτει την τεχνογνωσία και είναι σε θέση να τους εκπαιδεύσει, να τους υποστηρίξει τεχνικά, ή να αναλάβει να πραγματοποιήσει για αυτούς τις πλέον εξειδικευμένες ρυθμίσεις που θα απαιτήσει το έργο τους ή το Κέντρο Λήψεως Εικόνας για τους συνδρομητές τους.

Novo Technologies: Τηλέφωνο: 2102723127 / Τρωάδος 15, Νέα Ιωνία / Web site: www.novo.gr
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.