.

Νέες λύσεις IoT από την SAPΗ SAP παρουσίασε πρόσφατα τις νέες λύσεις Internet of Things (IoT) του συστήματος ψηφιακής καινοτομίας SAP Leonardo, κατά τη διάρκεια του φετινού SAP® Leonardo Live, του παγκόσμιου ετήσιου συνεδρίου της εταιρίας για την επίδειξη νέων τεχνολογιών και καινοτόμων εφαρμογών, όπως το IoT.

Η SAP επίσης ανακοίνωσε την έναρξη της παροχής τριών νέων υπηρεσιών SAP® Leonardo Innovation Services, που στόχο έχουν να βοηθήσουν τις εταιρίες να συνδέσουν τις νέες προσφερόμενες τεχνολογίες με τις πραγματικές τους ανάγκες ώστε να μειώσουν τους χρόνους απόδοσης αξίας. Οι τεχνολογίες που καλύπτουν οι νέες υπηρεσίες SAP® Leonardo Innovation Services περιλαμβάνουν εκτός άλλων το Internet of Things (IoT), το machine learning, τα analytics, τα big Data και το blockchain.

Νέες λύσεις ΙοΤ

Ως μέρος του συστήματος ψηφιακής καινοτομίας SAP Leonardo, οι νέες λύσεις ΙοΤ της SAP εκμεταλλεύονται τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των Big Data και των analytics, τις δυνατότητες του SAP Cloud Platform να συνδέει ανθρώπους, αντικείμενα και επιχειρησιακές διαδικασίες, αλλά και καινοτόμες τεχνολογίες όπως το machine learning ώστε να δώσουν τη δυνατότητα για την εφαρμογή ΙοΤ και Industry 4.0, στρατηγικών στην ψηφιακή εφοδιαστική αλυσίδα, την ψηφιακή παραγωγή και τη διαχείριση στοιχείων ενεργητικού. 

Οι νέες λύσεις περιλαμβάνουν τα:
  • SAP Leonardo IoT Bridge, ένα προσαρμόσιμο ψηφιακό κέντρο εντολών που δίνει στους operation managers πλήρη ορατότητα σε όλες τις λειτουργίες, αλλά και τη δυνατότητα να δρουν σε πραγματικό χρόνο.
  • SAP Global Track and Trace, μία λύση με βάση το cloud για ενοποιημένο εντοπισμό αντικειμένων και παρακολούθηση διεργασιών σε όλο το εύρος μιας επιχειρησιακής διαδικασίας.
  • SAP Leonardo IoT Edge, μία πλατφόρμα λογισμικού που ενώνει υπολογιστικές διαδικασίες, αποθήκευση πληροφοριών και επιχειρησιακά δεδομένα δια μέσου του cloud με «έξυπνες» συσκευές που όμως δεν είναι συνδεδεμένες με το data center μιας επιχείρησης, προκειμένου να πετυχαίνει επιχειρησιακή απόδοση σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.
  • SAP Digital Manufacturing Insights, μία κεντρική πλατφόρμα με βάση το cloud για τη διαχείριση της απόδοσης παραγωγής, η οποία παρέχει ολοκληρωμένη ορατότητα στις παραγωγικές διαδικασίες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για τη βελτίωσή τους.
  • SAP Asset Manager, μία mobile εφαρμογή με βάση το cloud για τη διαχείριση στοιχείων ενεργητικού, αποθεμάτων και διαδικασιών συντήρησης και ασφάλειας.

SAP Leonardo Innovation Services

Επίσης, οι νέες υπηρεσίες SAP® Leonardo Innovation Services που ανακοίνωσε η SAP παρέχουν στους πελάτες της τη δυνατότητα να εξερευνούν καινοτόμες τεχνολογίες, επιχειρηματικά μοντέλα και διαδικασίες στο πλαίσιο της πορείας τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, πριν αποφασίσουν σχετικά με το ποια λύση της SAP καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες τους. Έτσι, οι πελάτες μπορούν να συνδυάσουν διάφορα εργαλεία, τεχνολογίες, αλλά και την τεχνογνωσία των επαγγελματιών πληροφορικής και διοίκησης επιχειρήσεων της SAP για να ξεκινήσουν ένα ταξίδι καινοτομίας προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους. Οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε ειδικούς, όπως σχεδιαστές, αναλυτές μετασχηματισμού επιχειρησιακών διαδικασιών, στελέχη με τεχνογνωσία σε διαφορετικούς κλάδους και συμβούλους τεχνολογίας. Τέλος, ένας «innovation coach» για κάθε πελάτη λειτουργεί σαν καθοδηγητής αλλά και σαν μια πηγή γνώσης για τη χρήση των εργαλείων που προσφέρει η SAP.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.