.

Τα switch της D-Link για συνδεσιμότητα 10 Gigabit υπερτερούν σε επιδόσεις από τον ανταγωνισμόΗ D-Link ανακοίνωσε ότι ο Tolly Group, κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός αξιολόγησης και πιστοποίησης προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής, διαπίστωσε κατόπιν δοκιμών ότι οι οικονομικά αποδοτικές λύσεις Gigabit Ethernet switch της D-Link DGS-1510-28X και DXS-3400-24TC εμφανίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε επίπεδο επιδόσεων, κατανάλωσης ενέργειας και MAC address collision tests.

Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε switch με 24 θύρες Gigabit Ethernet και με τέσσερις θύρες 10GbE. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το switch DGS-1510-28X της D-Link ξεπερνά τις ανταγωνιστικές λύσεις σε επίπεδο κόστους, επιδόσεων και κατανάλωσης ενέργειας. Ο οργανισμός Tolly Group κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το κόστος μετάδοσης ενός gigabit ανά δευτερόλεπτο στο switch DGS-1510-28X εμφανίζεται πολύ χαμηλότερο από τις ανταγωνιστικές λύσεις: κατά 62% χαμηλότερο από το switch της Cisco, 46% από το switch της HPE και 21% από το switch της NETGEAR. 

Ο ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών αξιολόγησε επίσης την κατανάλωση ενέργειας των switch σε διαφορετικά επίπεδα δραστηριότητας. Σύμφωνα με τα ευρήματα των δοκιμών, το switch της D-Link παρουσίασε 51% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας από το switch της Cisco, 36% λιγότερο από το switch της NETGEAR και 34% λιγότερο από το switch της HPE. Η χαμηλότερη τιμή σταθμισμένης ισχύος ATIS ισοδυναμεί με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και καλύτερα αποτελέσματα.

Προσφέροντας τα πλεονεκτήματα αυτά έναντι των ανταγωνιστών της, και παρά τη χαμηλότερη τιμή του, το switch DGS-1510-28X της D-Link κατόρθωσε να συμβαδίσει με τα switch της HPE και της NETGEAR στις δοκιμές για latency L2 και L3.


Ο οργανισμός Tolly Group πραγματοποίησε επίσης δοκιμές στο DXS-3400-24TC 10GbE Stackable Managed Switch της D-Link. Το προϊόν ξεχώρισε ως κορυφαίο έναντι των ανταγωνιστών σε δοκιμές πρόσκρουσης για διευθύνσεις MAC, αποδεικνύοντας έτσι την ικανότητά του να προσφέρει βέλτιστη απόδοση δικτύου. Έχοντας δοκιμαστεί σε συνθήκες με κλιμακωτές, σταδιακά αυξανόμενες διευθύνσεις και στη συνέχεια με τυχαία παραγόμενες διευθύνσεις, το switch της D-Link δεν έχασε καμία διεύθυνση στη διαδοχική δοκιμή των MAC, ενώ ο ανταγωνισμός έχασε πάνω από 1.500. Στην τυχαία δοκιμή, το switch της D-Link έχασε μόνο 37 διευθύνσεις, ενώ οι ανταγωνιστές έχασαν σχεδόν 2.000 διευθύνσεις.

Σύμφωνα με τα ευρήματα επίσης, το switch της D-Link διαθέτει ανώτερα χαρακτηριστικά διαθεσιμότητας σε σύγκριση με άλλα προϊόντα στην αγορά. Τα προϊόντα των ανταγωνιστών έχουν μία μονάδα PSU και ενσωματωμένο σταθερό ανεμιστήρα, ενώ το D-Link DXS-3400-24TC διαθέτει διπλές μονάδες PSU και ανεμιστήρες με δυνατότητα Hot swapping.

Επιπλέον στοιχεία, καθώς και το πλήρες κείμενο της έκθεσης από τις ανεξάρτητες δοκιμές του Tolly Group σχετικά με το D-Link DXS-3400-24TC, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα: http://www.tolly.com/DocDetail.aspx?DocNumber=217117

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.dlink.com/gr
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.