.

Νέο dLAN 1200 triple+ με τρεις θύρες gigabit από την devolo



Το dLAN 1200 triple+ δεν προσφέρει μόνο υψηλές ταχύτητες gigabit αλλά και μεγαλύτερη εμβέλεια. Χάρη στην τεχνολογία της devolo range+, χρησιμοποιεί και τα τρία καλώδια τροφοδοσίας για τη μετάδοση δεδομένων. Αυτό επιτρέπει να επιτύχει σημαντικά υψηλότερη ταχύτητα, λειτουργική σταθερότητα και εμβέλεια έως και 400 μέτρα σε σύγκριση με τα συμβατικά Powerline. Το dLAN 1200 triple+ είναι επίσης εξαιρετικά κατάλληλο για απαιτητικά περιβάλλοντα λειτουργίας, όπως τα παλαιότερα κτίρια.

Εξυπηρετικό, αποτελεσματικό και ασφαλές: Ενσωματωμένη πρίζα με αντιπαρασιτικό φίλτρο θορύβων

Το dLAN 1200 triple+ είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη πρίζα για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι καμία πρίζα στο χώρο όπου θα εγκατασταθεί, δεν θα πάει χαμένη. Για να μπορέσει ο προσαρμογέας να δείξει τη μέγιστη απόδοσή του, όλες οι συσκευές ρεύματος θα πρέπει να συνδυαστούν σε μία μόνο πρίζα. Αυτή η σειρά τροφοδοσίας συνδέεται στην τριπλή θύρα dLAN 1200 έτσι ώστε το ενσωματωμένο αντιπαρασιτικό φίλτρο δικτύου να μπορεί να εξαλείψει τυχόν πιθανά σήματα παρεμβολών. Φυσικά, η ενσωματωμένη ηλεκτρική πρίζα είναι και συσκευή ασφαλείας για παιδιά.


dLAN Powerline: Ασύρματο Internet σε κάθε δωμάτιο

Η devolo κατασκευάζει τους προσαρμογείς dLAN Powerline εδώ και 15 χρόνια και είναι ένας εμπορικός και τεχνολογικός ηγέτης στον τομέα αυτό. Η αρχή πίσω από όλα είναι τόσο απλή όσο και μαγική: Η τεχνολογία των Powerline χρησιμοποιεί τις υπάρχουσες γραμμές παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ως καλώδια δεδομένων. Δύο προσαρμογείς dLAN είναι το μόνο που χρειάζεστε για να το κάνετε αυτό πράξη. Ο πρώτος είναι συνδεδεμένος στον router του Internet και συνδέεται σε κοντινή πρίζα. Στη συνέχεια, ο άλλος προσαρμογέας μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε άλλη πρίζα στο ίδιο κύκλωμα ισχύος. Αυτός ο δεύτερος προσαρμογέας παρέχει σταθερή σύνδεση στο Internet. Αυτό σημαίνει ότι οι προσαρμογείς devolo μπορούν να παρέχουν ακόμη και Internet σε δωμάτια και ορόφους που είναι δύσκολο να αποκτήσουν πρόσβαση.



Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.