.

Διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά το νέο λογισμικό απομακρυσμένης κεντρικής διαχείρισης της DrayTek, VigorACS 2


Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998, παρουσιάζει το νέο λογισμικό απομακρυσμένης κεντρικής διαχείρισης της DrayTek, VigorACS 2.

Μέσα από το πλήρως ανανεωμένο φιλικό περιβάλλον του VigorACS 2, ο διαχειριστής μπορεί απομακρυσμένα να παραμετροποιήσει και να παρακολουθήσει πολλαπλές συσκευές routers και access points της DrayTek.


Στις λειτουργίες του περιλαμβάνονται: παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των συνδεδεμένων συσκευών και της κατάστασης λειτουργίας τους, αυτόματη λήψη ρυθμίσεων για απομακρυσμένη παραμετροποίηση νέων συσκευών, αναβάθμιση firmware είτε μαζικά είτε σε μεμονωμένες συσκευές, αποθήκευση και backup των παραμέτρων των συσκευών, επανεκκίνηση συσκευής/ών και εμφάνιση ειδοποιήσεων και αντίστοιχων πληροφοριών σε περίπτωση δυσλειτουργίας. Επιπλέον, διαθέτει VPN Wizard για εύκολη δημιουργία συνδέσεων VPN μεταξύ των Vigor Routers του δικτύου.

Το VigorACS 2 είναι βασισμένο στο πρωτόκολλο TR-069 και παρέχει ασφαλή επικοινωνία ανάμεσα στον server και τις συσκευές, ενώ έχει σχεδιαστεί για λειτουργία σε διαφορετικά περιβάλλοντα ανάλογα με τη συσκευή μέσω της οποίας συνδέεται ο χρήστης (smartphone, tablet, PC) 

Για περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά, δείτε εδώ: http://www.lexis.gr/draytek-vigor-acs-2

Το VigorACS 2 είναι άμεσα διαθέσιμo από το δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

Περισσότερες πληροφορίες: e-mail: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.