.

Το NMS100 της 4ipnet δίνει τη λύση στη διαχείριση των ασύρματων δικτύων μεγάλων εγκαταστάσεων!Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων 4ipnet στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη διάθεση του νέου κεντρικού συστήματος διαχείρισης δικτύου NMS100 που έρχεται να δώσει λύση στη διαχείριση των ασύρματων δικτύων μεγάλων εγκαταστάσεων όπως αλυσίδες υποκαταστημάτων, super markets, μεγάλα καταστήματα λιανικής κλπ., όπου το τμήμα ΙΤ πρέπει να διαχειρίζεται και να επιτηρεί πλήθος απομακρυσμένων controllers και access point.

Το νέο μοντέλο NMS100 αποτελεί μια κεντρική πλατφόρμα απομακρυσμένης παραμετροποίησης, παρακολούθησης και διαχείρισης access points και controllers της 4ipnet, που είναι εγκαταστημένα σε διαφορετικά σημεία. Διαθέτει ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης, μαζικής αναβάθμισης και παραμετροποίησης software νέων και ήδη εγκατεστημένων συσκευών, παροχή network analytics σε γραφικό περιβάλλον, αντίγραφα ασφαλείας και κεντρική αποθήκευση των ρυθμίσεων πολλαπλών σημείων Wi-Fi. Ο ολοκληρωμένος πίνακας ελέγχου του συστήματος παρέχει γρήγορη και συνοπτική επισκόπηση της κατάστασης του δικτύου, στατιστικά στοιχεία και δυνατότητα εντοπισμού προβλημάτων συνδεσιμότητας μεταξύ των συσκευών και του NMS100. 

Το NMS100 μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς τη διακοπή της λειτουργίας των υπαρχόντων δικτύων, ενώ σε επίπεδο διαχείρισης παρέχονται πολλαπλά επίπεδα με αναθέσεις ομάδων συσκευών και επιτρέπεται στους τελικούς πελάτες απομακρυσμένη προβολή, έλεγχο και διαμόρφωση του ενεργού εξοπλισμού του δικτύου. Επιπλέον, σε περίπτωση τυχαίων αλλαγών, οι συνδεδεμένες συσκευές μπορούν να επανέλθουν γρήγορα σε γνωστή κατάσταση. Με το NMS100 οι διαχειριστές δικτύου μπορούν πλέον εύκολα να παρακολουθούν και να συντηρούν μεγάλης κλίμακας δίκτυα Wi-Fi από ένα μόνο σημείο.

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε σχεδιάζει και διαθέτει ολοκληρωμένες σταθερές και αξιόπιστες λύσεις ασύρματης και ενσύρματης δικτύωσης διαθέτοντας προϊόντα ικανά να καλύψουν πλήρως τις πλέον αυξημένες και απαιτητικές ανάγκες των πελατών. 

4ipnet NMS100 Datasheet: http://bit.ly/2hjLDIE

Περισσότερες πληροφορίες: e-mail: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.