.

4 νέα προϊόντα οικιακής ασφάλειας από την NEST



Η Nest παρουσίασε τέσσερα νέα προϊόντα ηλεκτρονικής οικιακής ασφάλειας το σύστημα συναγερμού Nest Secure, την εξωτερική κάμερα Nest Cam IQ με αναγνώριση προσώπου, το video doorbell Nest Hello και μια επερχόμενη νέα έξυπνη κλειδαριά.

Στις ενημερώσεις για τις υπάρχουσες συσκευές, το Nest Cam IQ, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά νωρίτερα αυτό το έτος, θα μπορεί να μιλήσει με την φωνητική υπηρεσία google assistant στο πλαίσιο μιας ενημέρωσης λογισμικού (σχετικά με τον τρόπο αυτό θα μάθουμε περισσότερα το χειμώνα).



Το Nest Secure είναι μια σειρά προϊόντων που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, όπως το Nest Guard, ένα πληκτρολόγιο με αισθητήρα κίνησης τοποθετείται κοντά στην είσοδο του σπιτιού για την οπλοποίηση και τον αφοπλισμό του συστήματος με έναν κωδικό πρόσβασης, ένα μικρό fob ασφαλείας που ονομάζεται Nest Tag ή την εφαρμογή Nest . Υπάρχει επίσης ο αισθητήρας Nest Detect με ένα εσωτερικό φως που τοποθετείτε στις πόρτες ή στις εισόδους.

Το Nest Detect που διαθέτει ανίχνευση αισθητήρων θα μπορεί να τοποθετήσει σε κάθε πόρτα και θα είναι εφικτό να αφοπλισθεί σιωπηλά μόνο ένα μέρος του συστήματος, εάν δεν θέλετε να αφήσετε το σπίτι σας τελείως απροστάτευτο, χωρίς να απενεργοποιήσετε ολόκληρο το σύστημα συναγερμού. Όταν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός ασφαλείας, η εφαρμογή Nest ενεργοποιεί και αποστέλλει πληροφορίες σχετικά με το βίντεο εισβολής ή ροής κάμερας Nest στον διαχειριστή.



Το Nest Cam IQ Outdoor, όπως το Nest Cam IQ , θα κυκλοφορήσει με αναγνώριση προσώπου που υποστηρίζεται από το Google Cloud (το Nest αποκτήθηκε από την Google το 2014 ). Η κάμερα μπορεί να αναγνωρίσει ένα άτομο από 17 μέτρα μακριά, και όπως η εσωτερική έκδοση, έρχεται με ένα ηχείο, ώστε να μπορείτε να πείτε στους δυνητικούς εισβολείς να φύγουν. 




Το video doorbell Nest Hello έρχεται εξοπλισμένο με ένα ηχείο, μικρόφωνο και κάμερα HD που μπορεί να παρουσιάσει βίντεο σε αναλογίες 4: 3 και 16: 9. Επίσης, οι εικόνες υψηλής δυναμικής εμβέλειας (HDR) είναι διαθέσιμες. Το Nest Hello θα είναι διαθέσιμο το πρώτο τρίμηνο του 2018. 

Το Nest Hello έρχεται επίσης με μια λειτουργία γρήγορης ανταπόκρισης που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη την παροχή προ-εγγεγραμμένων μηνυμάτων για στιγμές που δεν μπορείτε να μιλήσει.

Μια νέα έξυπνη κλειδαριά προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. 
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.