.

Η Acer ανακοίνωσε δύο κάμερες 360 μοιρών



Η Acer μπαίνει στο χορό των 360 καμερών με δύο μοντέλα, το ένα εκ των οποίων είναι σχεδιασμένο για χρήση εντός αυτοκινήτου. Η Acer Holo360 έρχεται σε μέγεθος smartphone και στο εσωτερικό της συναντάμε έναν επεξεργαστή Snapdragon 625 της Qualcomm. Προσφέρει σύνδεση μέσω LTE δικτύων και έχει μια οθόνη 3 ιντσών, ενώ «φοράει» Android 7.1.

Από πλευράς ποιότητας, μπορεί να καταγράψει 360 videos σε ανάλυση 4K και προσφέρει τη δυνατότητα άμεσου ανεβάσματός τους στα social media. Η άλλη κάμερα έχει την ονομασία Vision360 και απευθύνεται σε χρήστες με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Είναι σχεδιασμένη να καταγράφει κάθε γωνία του αυτοκινήτου σας σε 4Κ κατά τη διάρκεια ενός τρακαρίσματος και να ανεβάζει άμεσα τα δεδομένα στο cloud μαζί με τις συντεταγμένες από το GPS και στοιχεία για την ταχύτητα που κινούσασταν.

Αν το αυτοκίνητό σας τώρα είναι σταματημένο και δεχτεί χτύπημα (πχ. σε ένα πάρκινγκ που το έχετε αφήσει), η κάμερα καταγράφει ένα αρχείο και σας στέλνει ειδοποίηση στο κινητό σας τηλέφωνο. Η Vision360 προσφέρει remote θέαση και εντοπισμό θέσης, ενώ θα μπορεί να προσφέρει το περιεχόμενό της και στο VR headset της Acer.

Το Holo360 αναμένεται στην τιμή των 429 δολαρίων/ευρώ τον Νοέμβριο, ενώ το Vision360 στην τιμή των €349 και θα κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.