.

Προβλέψεις αγοράς βιντεοεπιτήρησης



Σύμφωνα με έκθεση της IHS Markit, η παγκόσμια αγορά εξοπλισμού επαγγελματικής βιντεοεπιτήρησης αυξήθηκε κατά 3,9% το 2016. Ενώ η ανάπτυξη είναι υψηλότερη από το 2015 (1,9%), εξακολουθεί να είναι χαμηλή σύμφωνα με τα ιστορικά πρότυπα.

Η κινεζική αγορά αντιπροσώπευε πάνω από το 40% των παγκόσμιων εσόδων, σημειώνοντας αύξηση κατά 7,2% το 2016. Ωστόσο, οι μεταβολές των συναλλαγματικών ισοτιμιών έπαιξαν ρόλο στον περιορισμό της υψηλότερης αρχικά υπολογιζόμενης ανάπτυξης, καθώς η μέση ετήσια συναλλαγματική ισοτιμία του κινεζικού νομίσματος με το δολάριο μειώθηκε κατά 6,6% το 2016.

Η παγκόσμια αγορά εκτός της Κίνας αυξήθηκε μόλις κατά 1,6% το 2016. Η ζήτηση για κάμερες ασφαλείας αυξήθηκε με ταχείς ρυθμούς, αλλά οι τιμές μειώθηκαν σημαντικά επηρεάζοντας τα έσοδα. Στην πραγματικότητα, τα έσοδα μειώθηκαν σε αρκετές χώρες.

Επιπλέον διαπιστώσεις της έρευνας είναι:
  • Για το 2017 προβλέπεται ελαφρώς μεγαλύτερη ανάπτυξη (5,5%) στην παγκόσμια αγορά. Ως αποτέλεσμα, η παγκόσμια αγορά θα ανέλθει σε 16,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2017.
  • Ο κατακερματισμός των προμηθευτών επαγγελματικού εξοπλισμού βιντεοεπιτήρησης σταδιακά μειώνεται, αν και παραμένει διευρυμένος σε σύγκριση με άλλες αγορές. Οι 15 κορυφαίοι πωλητές αντιπροσώπευαν το 58% των εσόδων για το 2016.
  • Το 2016, αρκετοί Κινέζοι πωλητές εξακολούθησαν να κερδίζουν γρήγορα μερίδιο αγοράς σε περιοχές εκτός Κίνας. Τείνουν να προσφέρουν προϊόντα με χαμηλές τιμές και αυτό είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη μέση «διάβρωση» των τιμών σε αυτές τις περιοχές.
  • Το 59% όλων των καμερών ασφαλείας που απεστάλησαν το 2016, ήταν κάμερες δικτύου.
  • Οι αποστολές καμερών HD CCTV υπερδιπλασιάστηκαν.
  • Λιγότερο από το 1% των δικτυακών καμερών ήταν συμβατές με 4Κ.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.