.

Νέες λύσεις ασύρματης τεχνολογίας από την D-Link


Hybrid Whole Home Powerline Wi-Fi

Το σύστημα COVr Hybrid Powerline Wi-Fi της D-Link αποτελεί την πρώτη whole-home Wi-Fi λύση που βασίζεται στην τεχνολογία Powerline, αξιοποιώντας το ήδη υπάρχον οικιακό router και μία σειρά από adapters, για να δημιουργήσει ένα σύστημα που προσφέρει πλήρη κάλυψη σε όλο το σπίτι. Η συγκεκριμένη λύση έχει σχεδιαστεί για να εξαλείψει την ανάγκη για πολλαπλά δίκτυα, τις κακές συνδέσεις και τα σημεία που δεν υπάρχει ισχυρό σήμα Wi-Fi. Διαθέτει ένα ζεύγος υβριδικών Powerline Wi-Fi hotspot, τα οποία συνδέονται με υπάρχουσες ηλεκτρικές καλωδιώσεις σε ένα σπίτι μέσω μιας κοινής πρίζας.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να κινούνται ελεύθερα γύρω από το κτίριο και να κάνουν εναλλαγές των hotspot χωρίς να χάνουν τη σύνδεση στο smartphone ή το tablet, ενώ μπορούν να μιλούν, να πραγματοποιούν κλήσεις μέσω βίντεο ή να κάνουν streaming μουσικής και βίντεο χωρίς διακοπές.



Ολοκληρωμένο οικιακό surveillance

Οι compact κάμερες DCS-8000LH Mini HD Wi-Fi και DCS-8100LH HD 180 Degree Wi-Fi διαθέτουν μία σειρά από χαρακτηριστικά για ολοκληρωμένη παρακολούθηση. Το ενσωματωμένο Wi-Fi προσφέρει εκτεταμένη εμβέλεια και υψηλό εύρος ζώνης για αδιάκοπο streaming βίντεο HD 720p, ενώ εξακολουθούν να είναι συμβατές και με παλαιότερες ασύρματες συσκευές.

Οι ενσωματωμένες λειτουργίες ανίχνευσης κίνησης και ήχου μπορούν να στέλνουν αυτόματα ειδοποιήσεις στο smartphone ή tablet, ενημερώνοντας τον χρήστη για οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα που ανιχνεύεται από τις κάμερες στο σπίτι ή το γραφείο.


Τα νέα Mu-Mimo routers



Τα router DIR-878 EXO AC1900 MU-MIMO Wi-Fi Gigabit και DIR-882 EXO AC2600 MU-MIMO Wi-Fi Gigabit προσφέρουν ταχύτατη ασύρματη μετάδοση και ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη.

Εκτός από τις γρήγορες ταχύτητες Wi-Fi, τα δύο Wi-Fi Gigabit router προσφέρουν Multiple-User MIMO (MU-MIMO) με Advanced AC SmartBeam, επιτρέποντας το απρόσκοπτο 4Κ streaming και το on-line gaming χωρίς διακοπές.

Και τα δύο χρησιμοποιούν την τεχνολογία 802.11ac Wave 2 και προσφέρουν συνδυασμένες ασύρματες ταχύτητες μέχρι 1,9 Gbps και 2,533 Gbps αντίστοιχα.

Η τεχνολογία MU-MIMO δίνει τη δυνατότητα στα router να στέλνουν και να λαμβάνουν μεγάλες ποσότητες δεδομένων ταυτόχρονα από και προς τις συσκευές, αυξάνοντας σημαντικά το διαμοιρασμό και την ανταπόκριση των εφαρμογών, ενώ το Advanced AC SmartBeam κατευθύνει το ασύρματο σήμα στις συσκευές που το χρειάζονται για να βελτιώσει σημαντικά την εμβέλειά του.


Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.