.

Το Google Street View ανανεώνεται με ΑΙ και καλύτερες φωτογραφίεςΗ υπηρεσία της Google σύντομα θα μπορεί να μας "ταξιδέψει" σε περισσότερες τοποθεσίες, με ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Να ανανεώσει την πλατφόρμα Street View σκοπεύει η Google, εξοπλίζοντας τα οχήματά της με νέες κάμερες και τεχνητή νοημοσύνη, προκειμένου έτσι να καλυφθούν ακόμα περισσότερες περιοχές του πλανήτη, αλλά και να βελτιωθεί το φωτογραφικό υλικό.

Το νέο σύστημα της εταιρείας άρχισε να λειτουργεί τον περασμένο μήνα και βασίζεται σε οκτώ νέες κάμερες, ικανές να πραγματοποιούν λήψεις με περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και πιο ρεαλιστικά χρώματα, σύμφωνα με δηλώσεις της Jen Fitzpatrick, αντιπροέδρου του τμήματος χαρτών της Google, στο Wired.


Επιπλέον, το Google Street View θα γίνει σύντομα και πιο “έξυπνο”, αφού θα αποκτήσει την ικανότητα να απαντά σε πολυπλοκότερες ερωτήσεις. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να ρωτάτε “πώς ονομάζεται το μαγαζί με τον ροζ τοίχο, δίπλα από την εκκλησία στη γωνία;” και η ΑΙ της πλατφόρμας θα σας δίνει μια σαφή απάντηση!Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.