.

H έξυπνη κλειδαριά της August με τεχνολογία Doorsense



Η πρόταση της August στην κατηγορία των έξυπνων κλειδαριών χρησιμοποιεί την τεχνολογία Doorsense που φέρνει μια μικρή επανάσταση στο έξυπνο σπίτι. 

Αναλυτικότερα, η August παρουσίασε δύο νέες έξυπνες κλειδαριές, την August Smart Lock Pro και την August Smart Lock, οι οποίες είναι εφοδιασμένες με την τεχνολογία Doorsense, η οποία προσφέρει αρκετά έξυπνα χαρακτηριστικά χωρίς να είναι πολύπλοκες στην εγκατάσταση και να απαιτούν πολλά υποσυστήματα για να λειτουργήσουν. Η εγκατάσταση είναι εύκολη και η πόρτα που θα έχει πάνω της την έξυπνη κλειδαριά της August θα μπορεί να ελεγχθεί από μία απλή εφαρμογή σε ένα smartphone.


Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των λύσεων της August είναι ότι δεν απαιτούν την αλλαγή των κλειδιών του κατόχου της πόρτας, ενώ το σύστημα μπορεί να ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο τον ιδιοκτήτη του σπιτιού για το εάν η πόρτα είναι ανοιχτή ή εάν έχει παραβιαστεί. Επίσης, η τεχνολογία της August επιτρέπει το γρήγορο κλείδωμα της πόρτας, ενώ φροντίζει για τις έξυπνες ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στο κινητό του χρήστη.

Οι έξυπνες κλειδαριές της August είναι διαθέσιμες μέσω Amazon, αλλά και στο web site της εταιρείες σε τιμές που ξεκινούν από τα 270 ευρώ περίπου, μαζί με το Wi-Fi Bridge που αναλαμβάνει να διασφαλίζει την επικοινωνία της κλειδαριάς με το router.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.