.

Η Nokia διευκολύνει την είσοδο των Mobile διαχειριστών σε IoT πεδίο έξυπνων πόλεων & κτιρίων


Η Nokia επεκτείνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες Internet of Things (IoT) για να βοηθήσει τους διαχειριστές κινητής τηλεφωνίας να εισέλθουν σε νέα τμήματα αγοράς IoT ή να επεκτείνουν γεωγραφικά το αποτύπωμα τους. Επιπλέον, η εταιρεία έχει συμπληρώσει τις υπηρεσίες έγκρισης και δοκιμής end-to-end με το Nokia TestHub, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει τα λανσαρίσματα νέων τεχνολογιών.

Οι υπηρεσίες WING για την είσοδο στην αγορά αποτελούν μια συμβουλευτική προσφορά για τους διαχειριστές που προσδιορίζει τις καλύτερες ευκαιρίες κάθετης αγοράς σε μια περιφέρεια και παρέχει τις σχετικές εφαρμογές IoT και το μοντέλο της αγοράς για να βοηθήσουν τους διαχειριστές να επεκταθούν γρήγορα και να επωφεληθούν από την ταχέα αναπτυσσόμενη αγορά IoT. Επιπλεον, προσδιορίζουν ευκαιρίες σε εννέα τμήματα της αγοράς του IoT εκ' των οποίων περιλαμβάνονται: έξυπνες πόλεις, υπηρεσίες ασφάλειας, έξυπνες κατοικίες και κτίρια. Μόλις ολοκληρωθεί μια υπηρεσία και ξεκινήσει να "τρέχει", το μοντέλο υπηρεσιών διαχείρισης WING της Nokia μπορεί να παρέχει προμήθεια, διαχείριση συσκευών, ασφάλεια, εξυπηρέτηση πελατών για όλες τις συνδεδεμένες εφαρμογές.

Εκτός από τις υπηρεσίες εισόδου στην αγορά βάσει της λύσης WING, η Nokia επεκτείνει τις δυνατότητές της στις υπηρεσίες δοκιμών πολλών χρηστών με το Nokia TestHub, για να βοηθήσει τους διαχειριστές να δοκιμάσουν εκτενώς τις λύσεις και τις συσκευές τους σε τομείς και τεχνολογίες πριν από την κυκλοφορία. Η δοκιμή επικύρωσης λύσεων και υπηρεσιών τόσο στο εργαστήριο όσο και στο πεδίο δράσης είναι απαραίτητη για την επιτάχυνση όχι μόνο των εμπορικών λανσαρισμάτων του IoT, αλλά και του cloud και, τελικά, των 5G λανσαρισμάτων. Συνεπώς, η Nokia παρουσιάζει αυτή τη νέα υπηρεσία, η οποία συμπληρώνει τις δοκιμές συσκευών, δικτύων και εφαρμογών.

Τέλος, ως μέρος του Nokia TestHub, η Nokia θα παρέχει το "Lab as a Service", το οποίο προσφέρει στους χρήστες έγκαιρη πρόσβαση στην προηγμένη υποδομή και τεχνογνωσία της Nokia για αυτοέλεγχο συσκευών, στοιχείων δικτύου, εφαρμογών και υπηρεσιών.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.