.

Smart Home από την LG με IoT & Deep Learning



Mε τις νέες έξυπνες συσκευές να κάνουν την εμφάνισή τους εντονότερη, η έννοια του ‘Έξυπνου Σπιτιού’ και των μελλοντικών πλατφόρμων αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα για ολοένα και περισσότερους. Οι σημερινοί καταναλωτές αναμένουν να βιώσουν δυνατότητες διαχείρισης και ελέγχου από απόσταση για τις οικιακές συσκευές τους, καλωσορίζοντας την τεχνολογία που τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση στο status των συσκευών τους, στην ανίχνευση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος καθώς και στα δεδομένα συντήρησης.

Οι συνδεδεμένες συσκευές είναι σχεδιασμένες από την LG Electronics (LG) με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα προσφέροντας στους χρήστες τρόπους για εξοικονόμηση ενέργειας και ταυτόχρονα βελτιώνοντας την απόδοση των συσκευών βάσει του ιστορικού τους. Η αυξανόμενη διαθεσιμότητα της τεχνολογίας Deep Learning επιτρέπει στα έξυπνα σπίτια να τους εξυπηρετούν καλύτερα, αυξάνοντας την αναγκαιότητα για την ολοκληρωμένη ενσωμάτωση της τεχνολογίας IoT. Ενώ η υιοθέτηση του IoT μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, το λογισμικό του Deep Learning είναι το κλειδί για να διασφαλιστεί ότι το έξυπνο σπίτι θα γίνει ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Επιπλέον, το SmartThinQ™ είναι η ταυτότητα που αντιπροσωπεύει το ‘Home IoT’ και έχει δημιουργήσει το οικοσύστημα IoT τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι. Ωστόσο, όλα αυτά είναι δυνατά μόνο με την τεχνολογία LG DeepThinQ™ που δημιουργήθηκε έπειτα από ανάλυση μεγάλων δεδομένων (big data) βασισμένων στο cloud και τις τεχνολογίες deep learning. Το DeepThinQ™ χρησιμοποιεί αισθητήρες πραγματικού χρόνου, αναπαράγει μοντέλα τρόπου ζωής, αναλύει τα δεδομένα που αποθηκεύονται στο cloud και ενοποιεί τα εξωτερικά δεδομένα έτσι ώστε να αναπτύσσεται διαρκώς και να κατανοεί καλύτερα τους χρήστες κάνοντας τη καθημερινότητά τους καλύτερη.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.