.

Η παγκόσμια αγορά SmartHome θα ξεπεράσει τα 14 δισεκατομμύρια δολάρια το 2017Η αγορά SmartHome στην περιοχή Β. & Ν. Αμερικής σημείωσε σημαντική ανάπτυξη από το 2010, όταν λιγότερες από το 0,5% των κατοικιών διέθεταν συνδεδεμένες συσκευές, όπως θερμοστάτες, φωτισμό, ασφάλεια και ψυχαγωγία. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της IHS, μέχρι το τέλος του 2017, σχεδόν το 7% των νοικοκυριών στην περιοχή θα διαθέτουν τουλάχιστον μια συνδεδεμένη SmartHome συσκευή, με μέσο όρο τις έξι συσκευές ανά σπίτι. Σε παγκόσμιο επίπεδο, το 2025, το 10% των νοικοκυριών θα είναι έξυπνα σπίτια.

Τα βασικά συμπεράσματα της έρευνας:
  • Η παγκόσμια αγορά έξυπνης κατοικίας θα ξεπεράσει τα 14,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2017, με την περιοχή Β. & Ν. Αμερικής να αντιπροσωπεύει το 48% των παγκόσμιων εσόδων.
  • Το 2021, η περιοχή EMEA (Ευρώπη, Μέση ανατολή και Αφρική) θα αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων, με μερίδιο 42%.
  • Παρόλο που οι περιφέρειες EMEA και Αμερικής αναμένεται να αντιπροσωπεύσουν περισσότερο από το 70% των εσόδων για έξυπνες συσκευές τα επόμενα πέντε χρόνια, η Ασία αναμένεται να κυριαρχεί όσον αφορά τις μονάδες αποστολής. Το 2021, η περιοχή της Ασίας αναμένεται να αντιπροσωπεύει περίπου το 46% των αποστολών μονάδων.
  • Οι κορυφαίες αποστολές μονάδων στην Ασία το 2021 θα περιλαμβάνουν λαμπτήρες, αισθητήρες ποιότητας αέρα και βιντεοκάμερες.
  • Nest, Amazon, Honeywell, Xiaomi και Netgear αντιπροσωπεύουν την πρώτη πεντάδα στα έσοδα της αγοράς SmartHome για το 2016, με μερίδιο 36%.
  • Το top 5 σε μονάδες που έχουν αποσταλεί το 2016 (το 34% των παγκόσμιων αποστολών) κατέχουν οι Xiaomi, Amazon, Honeywell, Nest και Koninklijke Philips NV.
  • Συνολικά 19 κατασκευαστές είχαν περισσότερες από 500 χιλιάδες ετήσιες αποστολές έξυπνων οικιακών συσκευών το 2016, ενώ 46 κατασκευαστές είχαν έσοδα άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.
  • Οι έξυπνες οικιακές συσκευές που σημειώνουν αύξηση περιλαμβάνουν βαλβίδες καλοριφέρ, αισθητήρες ποιότητας αέρα, έξυπνα ηχεία και μεγάλες συσκευές.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.