.

UTC ZEROWIRE: Ασύρματο σύστημα ασφαλείας με προηγμένες λειτουργίες μέσω cloud - Video



To Zerowire είναι ένα ασύρματο σύστημα ασφαλείας με προηγμένες λειτουργίες μέσω cloud, οι οποίες προσφέρουν γρήγορο προγραμματισμό για τον εγκαταστάτη και ένα οικονομικά αποδοτικό σύστημα με κορυφαία λειτουργικότητα και ευχρηστία για τον τελικό χρήστη.

Το Ζerowire αποκρίνεται σε πραγματικό χρόνο με πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών (context sensitive) και έχει φωνητικό οδηγό στα ελληνικά ή στα αγγλικά, ο οποίος αναγγέλλει τα μενού. Διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη Z–wave(868MHz) και 2-way ασύρματο δέκτη (433ΜHz, 80+ bits & 63 bits). Με δυνατότητες έως 64 ασύρματες ζώνες, 4 partitions, 25 two-way τηλεχειριστήρια, 16 σενάρια, 40 χρήστες, 16 ΙP κάμερες Truvision και 16 κανάλια αναφοράς με κύριο/εφεδρικό προγραμματιζόμενο συνδυασμό.

Επίσης, διαθέτει 2 ενσύρματες ζώνες καθώς και 2 βοηθητικές ενσύρματες εξόδους 100mΑ η κάθε μία. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μπαταρία 7.2 VDC, 2100 mAh. Ο πίνακας μπορεί να συνδεθεί στο cloud και να επικοινωνήσει με εξουσιοδοτημένα κέντρα λήψης και διαχείρισης σημάτων μέσω Ethernet, WiFi και 3G/GPRS (με την προσθήκη του GSM module). Η μονάδα Zerowire προσφέρει ένα βασικό User Interface με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και εσωτερική σειρήνα. Για ορισμένες καταστάσεις και λειτουργίες τα πλήκτρα φωτίζονται με ανάλογο χρώμα. Το πλήκτρο Status είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα πλήκτρα ώστε να ξεχωρίζει, με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

Ο εγκαταστάτης μπορεί να συνδεθεί στον πίνακα τοπικά και να τον προγραμματίσει μέσω web browser και με το πρόγραμμα DLX900. Eξ’ αποστάσεως, με σύνδεση στο cloud της UTC, ο εγκαταστάτης μπορεί να προγραμματίσει την μονάδα μέσω web portal, μέσω του προγράμματος DLX900 και με την εφαρμογή ULTRASYNC+, μέσω tablet ή smartphone. Επίσης, απομακρυσμένα μπορεί να πραγματοποιηθεί και ενημέρωση λογισμικού.

Στο Zerowire μπορούν να συνδεθούν πάνω από 200 Z-wave συσκευές όπως φώτα, θερμοστάτες κ.ά., οι οποίες μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ανά δωμάτιο και να συνδυαστούν με οποιοδήποτε γεγονός ή κατάσταση του συστήματος δίνοντας τη δυνατότητα στον εγκαταστάτη να φτιάξει το ιδανικό σενάριο για τον τελικό χρήστη.

Με τη δωρεάν εφαρμογή UltraSync+ σε ένα πολύ ευχάριστο και γραφικό περιβάλλον, ο χρήστης μπορεί να κάνει χειρισμό του συστήματος, να λαμβάνει push notifications, να παρακολουθεί κάμερες, να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί Z-wave συσκευές, όπως και να ενεργοποιούνται αυτόματα σενάρια μέσω της υπηρεσίας geofences. 


Συνεργάζεται με τα ακόλουθα περιφερειακά και αισθητήρια της UTC:
  • Ασύρματες μαγνητικές επαφές, με εσωτερικό reed switch και κλέμα για σύνδεση εξωτερικής καλωδιακής επαφής σε ξεχωριστή ζώνη.
  • Ασύρματα ραντάρ διπλής τεχνολογίας και Pet immunity.
  • Τηλεχειριστήριο τύπου μπρελόκ 4 πλήκτρων το οποίο διαθέτει led επιβεβαίωσης κατάστασης.
  • Ασύρματη εσωτερική και εξωτερική σειρήνα.
  • Ασύρματα button πανικού.
  • Ασύρματο Input/ Output module 2 εισόδων και 2 εξόδων.
  • Κλασική σειρά ασύρματων επαφών της CADDX στα 433 MHz.

Το Zerowire αποτελεί τη νέα προσθήκη της UTC στη σειρά Caddx, με σκοπό να επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα των συστημάτων ασφαλείας στην παγκόσμια αγορά.






Πληροφορίες: GQ TECH SA
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.