.

Ολοκληρώθηκε το Innovation Summit της Schneider Electric



Η Schneider Electric διοργάνωσε στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, στο Χονγκ Κονγκ, το Innovation Summit 2017. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ειδικοί της Schneider και παγκοσμίου φήμης επιχειρηματίες και στοχαστές του κλάδου συνεργάστηκαν προκειμένου να μετατρέψουν τις νέες τολμηρές ιδέες σε λύσεις για την ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια παρουσίαση των τελευταίων καινοτομιών που έχουν προστεθεί στο EcoStruxure, της ανοικτής αρχιτεκτονικής και πλατφόρμας της Schneider Electric, η οποία επιτρέπει την παροχή λύσεων IoT, με μεγάλες δυνατότητες επεκτασιμότητας και διαλειτουργικότητας, σε έξι τομείς εξειδίκευσης ενέργεια: ΙΤ, κτίρια, μηχανές, βιομηχανία και ηλεκτρικό δίκτυο, καθώς και σε τέσσερις κλάδους: κτίρια, data center, βιομηχανία και υποδομές.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του EcoStruxure περιελάμβανε την αποκλειστική πρώτη παρουσίαση τριών νέων λύσεων:

To EcoStruxure IT, το οποίο προσφέρει διαχείριση υποδομών νέας γενιάς για Data Centers, με real-time αλλά και προγνωστικά analytics που συμβάλουν στη βελτιστοποίηση των λειτουργιών του ΙΤ και των εγκαταστάσεων.

Το EcoStruxure Building, την έξυπνη συνεργατική κτιριακή πλατφόρμα και ανοικτή αρχιτεκτονική συστημάτων που επιτρέπει σε προγραμματιστές και συνεργάτες να αλληλοεπιδρούν, να μοιράζονται δεδομένα, να αναπτύσσουν εφαρμογές, αυξάνοντας έτσι την αποδοτικότητα έως και 30%, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει υψηλά επίπεδα άνεσης για τους χρήστες των κτιρίων.

Το EcoStruxure Industrial Software που συνδυάζει επεκτασιμότητα και εξειδίκευση, επιτρέποντας την άψογη συνεργασία μεταξύ του ανθρώπινου δυναμικού και των διεργασιών, επιτρέποντας το χαμηλότερο δυνατό κόστος ιδιοκτησίας χωρίς καμία έκπτωση στην ασφάλεια, στην προστασία των δεδομένων ή στην απόδοση των συστημάτων.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης “Innovation Hub” της εταιρείας, έκτασης 1.000 τετραγωνικών μέτρων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν το πλούσιο χαρτοφυλάκιο της Schneider Electric σε λογισμικό, λύσεις και υπηρεσίες. Στο Innovation Hub βρισκόταν επίσης το Partner Village, στο οποίο βρίσκονταν συγκεντρωμένοι οι τεχνολογικοί κολοσσοί και start-ups εταιρείες, όπως η Microsoft, η Accenture, η Cisco, η Intel και η Salesforce, όπου παρουσίασαν τις τελευταίες τους καινοτομίες.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.