.

Νέα Συνεργασία της LEXIS με την Hillstone Networks!


Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία Hillstone Networks, Inc για Ελλάδα και Κύπρο.

Η Hillstone Networks έχει σαν κύριο στόχο της την προστασία φυσικών και εικονικών δικτυών (virtual/cloud) σε πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας. Η πρωτοποριακή πλατφόρμα ασφάλειας της Hillstone συνδυάζει τεχνολογία που αναλύει τη συμπεριφορά επιθέσεων σε δίκτυα με μεγάλη κίνηση και αποτρέπει επίθεσης σε ελάχιστο χρόνο. Για εγκαταστάσεις στο σύννεφο (Cloud) η Hillstone προσφέρει λύση εικονικού Firewall (Virtual Firewall) για την προστασία της περιμέτρου παρέχοντας τεχνολογία τύπου Micro-Segmentation.


Η Hillstone Networks ιδρύθηκε το 2006 από στελέχη των εταιρειών NetScreen, Cisco και Juniper και βασίζεται σε περισσότερους από 14.000 πελάτες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών Fortune 500, εκπαίδευσης, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και παρόχους τηλεπικοινωνίων. Τα κεντρικά γραφεία των ΗΠΑ Hillstone Networks βρίσκονται στο Sunnyvale της Καλιφόρνια.

Η διάθεση των προϊόντων της Hillstone Networks στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά γίνεται αποκλειστικά από τη LEXIS Πληροφορική. Θα είμαστε στη διάθεση σας για την κάλυψη όλων των αναγκών σας, όσο σύνθετες κι αν είναι. Από τη μελέτη, την πώληση έως και την υποστήριξη του έργου.

Πληροφορίες: e-mail: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.