.

Θυροτηλεοράσεις lunaIP



Δικτυακή τεχνολογία και ενσωμάτωση πληθώρας λειτουργιών

Η πρωτοπορία στη δικτυακή τεχνολογία του CCTV της lunaIP, αλλάζει τα δεδομένα και στο χώρο των θυροτηλεοράσεων.

Εξοπλισμένη με προηγμένο ενσωματωμένο σύστημα και λογισμικό, έγχρωμη οθόνη 7″ LCD, δυνατότητα πλήρους διαχείρισης από κινητό τηλέφωνο, προβολή περισσότερων από μία κάμερα κατά την κλήση, καταγραφή της κλήσης του επισκέπτη και δυνατότητα αναπαραγωγής, η λύση της lunaIP αξιοποιεί την τεχνολογία ΙΡ για μια ολοκληρωμένη βιντεο-επικοινωνία σε κατοικίες, βίλες, εξοχικά, γραφεία, πολυκατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους. Η ποιότητα της lunaIP διασφαλίζει υψηλή αισθητική και design σε monitors και μπουτονιέρες, εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία μέσω UTP καλωδίωσης.

Η lunaIP σε μια διαρκή προσπάθεια εξέλιξης των προϊόντων της και υιοθέτησης νέων τεχνολογιών διαθέτει πλέον ένα ολοκληρωμένο σύστημα IP θυροτηλεόρασης και ασφαλείας. Υιοθετώντας το πρωτόκολλο TCP/IP, ενσωματώνει θυροτηλεόραση, ασφάλεια στο σπίτι, τηλεχειρισμό και συναγερμό, επιτρέποντας στους χρήστες να επιτρέπουν την πρόσβαση στο κτίριο μόνο για εξουσιοδοτημένα άτομα είτε βρίσκονται μέσα στο κτίριο είτε εκτός. Ο έλεγχος της απομακρυσμένης διαχείρισης της θυροτηλεόρασης γίνεται μέσω smartphone tablet ή PC, παρακολουθώντας εικόνα από βιντεοκλήση ή ξεκλειδώνοντας την πόρτα σε πραγματικό χρόνο μέσω ειδικής εφαρμογής.
Ενσωματώνει ξεχωριστό σύστημα καμερών παρακολούθησης βίντεο και μπορεί να διαχειρίζεται από το μόνιτορ της θυροτηλεόρασης έως και 32 κάμερες IP σε πρωτόκολλο ONVIF. Διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης με σύστημα συναγερμού ασφαλείας συνδέοντας έως 8 αισθητήρες και την υποστήριξη ρύθμισης πολλαπλών τύπων συναγερμού. Έχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο και ηχητικού μηνύματος από την ενδοεπικοινωνία για μελλοντική χρήση είτε σε ενσωματωμένη κάρτα μνήμης mini SD είτε σε καταγραφικό NVR.

Ο εξοπλισμός της lunaIP αποτελείται από μπουτονιέρες και οθόνες, κατάλληλες για μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, καθώς και λογισμικό για τη διαχείριση των συσκευών, το οποίο υποστηρίζει διασύνδεση με CCTV, access control και alarm, καθώς και εφαρμογή (Android & iOS) για απομακρυσμένη σύνδεση που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προβάλλουν ζωντανό βίντεο, να ελέγξουν την κλειδαριά της πόρτας και να λαμβάνουν κλήσεις. Οι έγχρωμες οθόνες αφής διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο για λειτουργίες ενδοεπικοινωνίας, υποδοχή για micro SD card και μπορούν να συνδεθούν με IP κάμερες δίνοντας τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να ελέγξει τους επισκέπτες από οποιοδήποτε χώρο και αν βρίσκεται μέσα στο σπίτι.


Οι οθόνες διατίθενται σε δύο εκδόσεις: L-IS-5500 με οθόνη 7”, ανάλυση: 800 x 480, συναγερμός I / O: 6/1 (max 12VDC, 30mA), είσοδοι / έξοδοι ήχου: μικρόφωνο, ηχείο, και L-IS-5501 με οθόνη 7”, ανάλυση: 800 x 480, είσοδοι Συναγερμού: 8, είσοδοι / έξοδοι ήχου: μικρόφωνο, ηχείο. Οι κεντρικές μονάδες L-TS-5500 και L-TS-5510 διαθέτουν κάμερα με ανάλυση 1 ΜΡ και 1.3MP αντίστοιχα, φακό f=2,8mm με γωνία 75ο και 90ο αντίστοιχα, πρότυπο συμπίεσης Η.264, σύνδεση RS485 και έξοδο 12V για άνοιγμα κλείσιμο πόρτας, προστασία IP54, IK07. Mια ακόμη συσκευή είναι το PoE switch L-SW-5500 για την τροφοδοσία και την επικοινωνία των συσκευών μέσω UTP, το οποίο υποστηρίζει έως και 6 συσκευές (VTH ή/και VTO) και θύρα σύνδεσης με το τοπικό δίκτυο.

Οι θυροτηλεοράσεις όπως και ο υπόλοιπος εξοπλισμός του Γερμανικού Οίκου lunaIP διανέμονται στην Ελληνική αγορά από την CM Security.

CM Secuirty: www.cm–security.gr, τηλ.:2311821295



Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.