.

Η αγορά του Alarm Home DIY και η αντιμετώπιση από τους επαγγελματίεςΗ περιοχή της Αμερικής είναι μακράν η μεγαλύτερη αγορά συναγερμών ασφαλείας DIY και αναμένεται να αυξηθεί με ένα σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) πάνω από 20% κατά τα επόμενα πέντε χρόνια, σύμφωνα με την IHS Markit.

Το 2016, η παγκόσμια αγορά εξοπλισμού ασφαλείας DIY έφτασε τα 60 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων το 85% πωλήθηκε στην Αμερική. Τα τελευταία χρόνια, η αγορά ασφαλείας για κατοικίες έχει δει μια εισροή προσφορών συστημάτων DIY από παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου και εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης.

Η δημοτικότητα των συστημάτων DIY αυξάνεται για διάφορους λόγους, καθώς τα συστήματα που μπορεί να εγκαταστήσει κανείς μόνος του δεν έχουν κόστος εγκατάστασης και μπορούν να ρυθμιστούν αρκετά γρήγορα. Ο εξοπλισμός συνήθως έρχεται προ-ρυθμισμένος και συχνά απαιτείται μόνο βασική κατανόηση της ασύρματης τεχνολογίας. Οι τελικοί χρήστες κατανοούν όλο και περισσότερο την τεχνολογία, ενώ η αυξανόμενη διαθεσιμότητα βίντεο με οδηγίες για την εγκατάσταση, διευκολύνει ακόμα περισσότερο.

Οι συναγερμοί μπορούν να παρακολουθούνται μέσω μιας εξειδικευμένης εφαρμογής smartphone, μειώνοντας το κόστος στο μηδέν, ενώ παράλληλα απελευθερώνουν τους χρήστες από μακροχρόνιες συμβάσεις παρακολούθησης.

Οι επιλογές συμβάσεων επαγγελματικής παρακολούθησης – μέσω Κέντρου Λήψης Σημάτων – για συστήματα DIY συχνά προσφέρονται σε χαμηλότερη τιμή από τις συμβάσεις για επαγγελματικά εγκατεστημένα συστήματα. Επίσης, με την αυξανόμενη διαθεσιμότητα της συνεχούς παρακολούθησης, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθούν τον συναγερμό τους μόνο μερικούς μήνες το χρόνο, μειώνοντας περαιτέρω το συνολικό ετήσιο κόστος.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι κάμερες που χρησιμοποιούνται σε συστήματα DIY είναι πιο προσιτές σε σύγκριση με αυτές που προσφέρονται στο πλαίσιο ενός επαγγελματικού πακέτου. Σε ορισμένα συστήματα DIY, οι κάμερες μπορούν επίσης να προσφέρονται με έκπτωση, αν ο χρήστης επιλέξει να μην συμπεριλαμβάνονται υπηρεσίες παρακολούθησης συναγερμού για την κάμερα. Οι τελικοί χρήστες συστημάτων DIY διαθέτουν επίσης περισσότερες επιλογές, καθώς μπορούν να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα καταναλωτικών συσκευών.

Πολύ συχνά, ο εξοπλισμός είναι διαλειτουργικός με ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων στο εμπόριο συμπληρωματικών συσκευών και επιτρέπει σχεδόν απεριόριστη επέκταση και προσαρμογή. Τα επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας επιτρέπουν επίσης την επέκταση, αλλά οι υπηρεσίες ενός επαγγελματία εγκαταστάτη ενδέχεται να απαιτηθούν για την ενσωμάτωση ορισμένων συσκευών και οι προηγμένες λειτουργίες συχνά απενεργοποιούνται όταν λήξει η σύμβαση παροχής υπηρεσιών. Αυτό σημαίνει ότι ένας πελάτης μπορεί να εξακολουθεί να είναι σε θέση να οπλίσει και να αφοπλίσει τους αισθητήρες ασφαλείας για τον τοπικό συναγερμό, αλλά όλες οι προηγμένες δυνατότητες αυτοματισμού δεν θα είναι διαθέσιμες σε λογαριασμούς μη ενεργών συνδρομητών.
Πως μπορούν οι επαγγελματίες να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη δημοτικότητα των συστημάτων DIY

Η αυξανόμενη δημοτικότητα των συστημάτων DIY, μπορεί να αντιμετωπιστεί από τους επαγγελματίες εγκαταστάτες με την αναζήτηση ακόμα στενότερης συνεργασίας με Integrator Συστημάτων Ασφαλείας και εταιρείες απομακρυσμένης παρακολούθησης (Κέντρα Λήψης Σημάτων) για την παροχή ευέλικτων συμβάσεων παρακολούθησης και λύσεων στους πελάτες τους.

Οι πάροχοι υπηρεσιών θα μπορούσαν επίσης να προσθέσουν περισσότερους τύπους εξοπλισμού στις πλατφόρμες ασφαλείας τους για να τους κάνουν πιο ευέλικτους και προσαρμόσιμους, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο τους με εσωτερικές και εξωτερικές κάμερες, θυροτηλεοράσεις και συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας.

Μια πιο ανοικτή οικοσυστημική προσέγγιση θα μπορούσε επίσης να είναι επωφελής για τους παρόχους υπηρεσιών, καθώς αυτό θα επέτρεπε την προσθήκη μιας ευρύτερης ποικιλίας τύπων εξοπλισμού. Οι νέες τεχνολογίες μπορούν να συμβάλουν στην ενίσχυση των δυνατοτήτων ενσωμάτωσης με συσκευές αυτοματισμού, έξυπνους λαμπτήρες και άλλες συσκευές, με αποτέλεσμα την καλύτερη εμπειρία χρήστη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μαζί με τα συστήματα συναγερμού.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.