.

Συστήματα θερμικών καμερών προμηθεύεται το Λιμενικό ΣώμαΣε αντικατάσταση τριών υφιστάμενων συστημάτων ανίχνευσης, παρακολούθησης και εγκλωβισμού στόχων με θερμική κάμερα των Περιπολικών Ανοιχτής Θαλάσσης θα προχωρήσει το υπουργείο Ναυτιλίας.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, θα πραγματοποιηθεί διεθνής, ηλεκτρονικός, ανοικτός διαγωνισμό, με τη συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης να αναμένεται να ανέλθει στα 3 εκατ. ευρώ και θα συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας - Τομέας Σύνορα και Θεωρήσεις).

Η συγκεκριμένη δράση αναμένεται να συμβάλλει στη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων, με άμεσα οφέλη στον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών, στην πρόληψη - καταστολή έκνομων ενεργειών, στην αστυνόμευση των λιμένων και στην εκτέλεση αποστολών και επιχειρήσεων.

Τα συστήματα θερμικών καμερών θα παραδοθούν σε πλήρη λειτουργία και έτοιμα προς χρήση με ευθύνη και δαπάνη του αναδόχου εντός δέκα μηνών από την υπογραφή της σύμβασης ενώ στο χρόνο αυτό συμπεριλαμβάνεται και η παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.