.

BOSCH AVIOTEC IP starlight 8000



Ταχύτατη ανίχνευση πυρκαγιάς μέσω βίντεο

Η νέα κάμερα AVIOTEC IP starlight 8000 της Bosch, θέτει νέα πρότυπα στην οπτική ανίχνευση πυρκαγιάς συνδυάζοντας αξιόπιστη ανίχνευση καπνού και φλόγας με εξαιρετική ταχύτητα. Η ανίχνευση πυρκαγιάς βάσει βίντεο αποτελεί βασική επιλογή, όταν απαιτείται να ενισχυθεί η αξιοπιστία αλλά και ως συμπληρωματική λύση σε υπάρχοντα συστήματα ανίχνευσης πυρκαγιάς. 

Η κάμερα AVIOTEC IP starlight 8000 λειτουργεί ως αυτόνομη μονάδα και δεν χρειάζεται ξεχωριστή μονάδα αξιολόγησης. Ενσωματώνοντας ειδικούς αλγορίθμους η κάμερα αναλύει τα φυσικά χαρακτηριστικά του περιβάλλοντος και ανιχνεύει άμεσα και αποτελεσματικά κάθε εστία καπνού ή πυρκαγιάς, ενεργοποιώντας τους απαραίτητους συναγερμούς. 

Επιπλέον, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που αναμένουμε από μια σύγχρονη κάμερα όπως έξυπνη ανάλυση βίντεο – Intelligent Video Analytics – επιτρέποντας την παράλληλη ανάλυση και αξιολόγηση των κινούμενων αντικειμένων. Η κάμερα μπορεί να καλύψει πολύ μεγάλες περιοχές και επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις ακόμα και σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού. Η ανάλυση που υποστηρίζει είναι της τάξεως των 1080P.

Simon Technologies www.simon-technologies.com τηλ.: 210-5563303

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.