.

Νέα δικτυακή κάμερα χαμηλού φωτισμού από την CANON



Η Canon Europe, παγκόσμια πρωτοπόρος στις λύσεις απεικόνισης, ανακοινώνει την κυκλοφορία της ME20F-SHN, μιας δικτυακής κάμερας χαμηλού φωτισμού με εξαιρετική απόδοση.

Η κάμερα ME20F-SHN τοποθετείται παράλληλα με το ήδη υπάρχον μοντέλο ME20F-SH, διαθέτοντας πλέον δικτυακές δυνατότητες, διευρύνοντας έτσι τη γκάμα καμερών πολλαπλών χρήσεων της Canon (Canon Multiple Purpose camera line-up), προσφέροντας αναπαραγωγή εικόνας πλήρους χρώματος και ανάλυσης Full HD σε περιπτώσεις περιορισμένου φωτισμού.

Η κάμερα ME20F-SHN είναι ιδανική για κρίσιμες εφαρμογές παρακολούθησης, και αποδίδει εξαιρετικά σε χαμηλό φωτισμό, διαθέτει δικτυακή λειτουργικότητα και ενσωματωμένη ανάλυση βίντεο, και όλα αυτά συμπυκνώνονται σε ένα ελαφρύ και μικρών διαστάσεων περίβλημα.

Εκπληκτική απόδοση σε χαμηλό φωτισμό

Εφοδιασμένη με αισθητήρα 2.26MP Full Frame 35mm CMOS και επεξεργαστή εικόνας DIGIC DV 4, η ΜΕ20F-SHN παρέχει ευκρινή εικόνα, χαμηλού οπτικού θορύβου, Full HD έγχρωμο βίντεο σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού. Τα εικονοστοιχεία και το κύκλωμα της κάμερας επωφελούνται από τις αποκλειστικές τεχνολογίες της Canon, με στόχο την επίτευξη μειωμένου οπτικού θορύβου και εξαιρετικά υψηλής ευαισθησίας. Με μέγιστο επίπεδο ευαισθησίας ISO που ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια (+75db), και το οποίο αποδίδει εξαιρετική ευαισθησία σε χαμηλό φωτισμό, η ME20F-SHN μπορεί να καταγράψει θέματα που φωτίζονται με λιγότερο από 0.0005 lux φωτός. Ακόμη περισσότερη λεπτομέρεια μπορεί να καταγραφεί σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού αφαιρώντας το φίλτρο αποκοπής υπερύθρων (IR) όταν λειτουργεί σε κατάσταση υπερύθρων.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.