.

Συνεργασία Cisco και Interpol για την αντιμετώπιση του κυβερνοεγκλήματοςΣτη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας προχώρησαν η Cisco και η Interpol, στο πλαίσιο της οποίας θα ανταλλάσουν πληροφορίες και ευρήματα στο μέλλον για τις τρέχουσες απειλές.

Το “Threat Intelligence Group Talos“ της Cisco αναλύει συνεχώς τις ροές δεδομένων σε όλο τον κόσμο, αποσκοπώντας στη τάχιστη αντίδραση σε πιθανές απειλές και επιθέσεις. Όταν εντοπιστεί κάτι, όπως έγινε πρόσφατα με τις επιθέσεις στο CCleaner, η Cisco διαμοιράζει άμεσα τις πληροφορίες σε όλους τους πελάτες της και δημόσια στο κοινό. Η συμμαχία της Cisco με την Interpol θα συμβάλει στην αξιολόγηση των ευρημάτων σε διεθνές επίπεδο, κάτι που μπορεί να επιταχύνει τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπευθύνων μιας κυβερνοεπίθεσης.

Η συνεργασία ανάμεσα στην “Talos” και το “Interpol Global Complex for Innovation (IGCI)“ στη Σιγκαπούρη αποσκοπεί στην προώθηση της ανταλλαγής δεδομένων και γνώσεων ανάμεσα στους δύο οργανισμούς, ανοίγοντας το δρόμο για μελλοντικές συνεργασίες. Ο Noboru Nakatani, Executive Director του IGCI, δήλωσε ότι η ανταλλαγή εμπειρογνωμοσύνης και πληροφόρησης ανάμεσα στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα μπορεί να αποβεί αποφασιστικό πλεονέκτημα για την καταπολέμηση του κυβερνοεγκλήματος, ενώ ο John N. Stewart, Senior Vice President, Chief Security & Trust Officer της Cisco, τόνισε παρομοίως την αναγκαιότητα συνεργασίας του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για την καταπολέμηση του κυβερνοεγκλήματος.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.