.

H Schneider Electric παρουσιάζει τον ασύρματο αισθητήρα PowerTag


Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει το PowerTag τον μικρότερο ασύρματο αισθητήρα που υπάρχει διαθέσιμος στην αγορά.

Ο αισθητήρας σχεδιάστηκε για να ενισχύσει την παρακολούθηση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και κατασκευάστηκε για να συνδέεται εύκολα σε μικροαυτόματους διακόπτες, παρέχοντας στους ιδιοκτήτες κτιρίων και στους υπεύθυνους εγκαταστάσεων συνδεσιμότητα και ακριβή δεδομένα σε πραγματικό χρόνο αυξάνοντας έτσι την αποδοτικότητα των στρατηγικών στοιχείων μιας εγκατάστασης.




Σχεδιασμένος για κάθε κτίριο, ο αισθητήρας ενέργειας εύκολα παρακολουθεί και ελέγχει ένταση, τάση, ισχύ, συντελεστή ισχύος και ενέργεια. Η σύνδεση αυτή επιτρέπει τη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα των ηλεκτρικών στοιχείων παρέχοντας τη δυνατότητα αποτελεσματικότερης διαχείρισης κρίσιμων φορτίων, οδηγώντας σε μεγαλύτερη αξιοπιστία και αποδοτικότητα της ηλεκτρικής εγκατάστασης.


Τα δεδομένα αποστέλλονται ασύρματα και εμφανίζονται είτε σε ενσωματωμένη ιστοσελίδα είτε παρέχουν πληροφορίες για μεγαλύτερα Συστήματα Διαχείρισης Ενέργειας και BMS. Επίσης, τα δεδομένα μπορούν να σταλούν μέσω email για να βοηθήσουν τους υπεύθυνους των εγκαταστάσεων να έχουν απομακρυσμένο έλεγχο.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.