.

Η Hikvision ενσωματώνει τεχνολογία Power over Coaxial



Tα νέα καταγραφικά Κx/P της σειράς Turbo HD 4.0 της HIKVISION, ενσωματώνουν την τεχνολογία PoC (Power over Coaxial), για την παροχή τροφοδοσίας σε PoC κάμερες, μέσω του καλωδίου σήματος της κάμερας, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον τροφοδοτικά.

Οι κάμερες PoC μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ομοαξονικά καλώδια (RG6, RG59, mini-RG59) σε αποστάσεις ως 200 ~ 300m και με καλώδια UTP ως 100m. Στην περίπτωση χρήσης συνεστραμμένου καλωδίου δεν απαιτούνται video baluns.

Για τη λειτουργία PoC, οι κάμερες τροφοδοτούνται με τάση 48VDC από το καταγραφικό, η οποία μειώνεται στην κάμερα με χρήση step down dc/dc converter. To καταγραφικό διαθέτει overcurrent protection, για προστασία σε περίπτωση βραχυκυκλώματος.

Με τις λύσεις PoC κερδίζετε σε:

α) Χρόνο εγκατάστασης και συντήρησης

Η εγκατάσταση γίνεται πολύ πιο γρήγορα, γιατί δεν χρειάζονται καλώδια τροφοδοσίας, video baluns, τροφοδοτικά και επιπλέον κοννέκτορες.

β) Κόστος

Σε μια λύση PoC, εκτός από το χαμηλότερο κόστος εργασίας, είναι χαμηλότερο και το κόστος προμήθειας του εξοπλισμού. Το κόστος ανά κανάλι της λύσης PoC είναι αντίστοιχο του κόστους ενός ζεύγους video baluns. Κερδίζετε δηλαδή, και το κόστος του επιπλέον εξοπλισμού, που θα χρειαζόσασταν σε μια παραδοσιακή εγκατάσταση (τροφοδοτικά, κοννέκτορες, καλώδια, κ.λ.π.).

γ) Ευελιξία

Τα καταγραφικά PoC υποστηρίζουν και κοινές (όχι PoC) κάμερες, με χωριστή τροφοδοσία. Επίσης, οι κάμερες PoC δέχονται και χωριστή τροφοδοσία 12VDC για χρήση σε κοινά (ή PoC) καταγραφικά ή για διαγνωστικούς σκοπούς.

δ) Αξιοπιστία

Μια εγκατάσταση PoC διαθέτει λιγότερα εξαρτήματα (καλώδια, video baluns, κοννέκτορες, τροφοδοτικά) και σημεία συνδέσεων, που μπορεί να αποτελέσουν αιτία προβλήματος και γι’ αυτό είναι πιο αξιόπιστη. Επίσης, το γεγονός ότι υπάρχει ένα κοινό τροφοδοτικό για το καταγραφικό και τις κάμερες, σε ένα σημείο, μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα και μόνο UPS για προστασία από υπερτάσεις και αυτονομία σε διακοπές ρεύματος, για όλο το σύστημα.

Περισσότερες πληροφορίες για το PoC και όλες τις σύγχρονες λύσεις στο CCTV, θα βρείτε στον κατάλογό της ΗΛΚΑ. DOWNLOAD

Αν είστε επαγγελματίας εγκαταστάτης και επιθυμείτε να λαμβάνετε τα newsletter της ΗΛΚΑ, εγγραφείτε στη λίστα: ΕΓΓΡΑΦΗ

Πληροφορίες: ΗΛΚΑ Α.Ε. (www.ilka.gr) 210-6071510

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.