.

Τα bridges της Hikvision με ασύρματη γεφύρωση συμβάλλουν στην εγκατάσταση καμερών σε δύσκολα σημεία



Η Hikvision, η κορυφαία εταιρία καινοτόμων προϊόντων και λύσεων βιντεοεπιτήρησης, κυκλοφόρησε bridges - ασύρματες γέφυρες που επιτρέπουν την ασύρματη επικοινωνία για οριζόντιες και κάθετες εφαρμογές σε περιπτώσεις όπου τα καλώδια είναι δύσκολο να εγκατασταθούν. 

Τα bridges της Hikvision δίνουν τη δυνατότητα εγκατάστασης καμερών σε δύσκολα σημεία παρέχοντας σταθερή επικοινωνία βίντεο / ήχου / δεδομένων χωρίς παρεμβολές. Η λύση ασύρματου δικτύου της Hikvision είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για εργοτάξια, εξαλείφοντας την ανάγκη για ατέρμονα καλώδια που δημιουργούν δυνητικούς κινδύνους για την ασφάλεια. 

Κύρια πλεονεκτήματα των συσκευών είναι:
  • Προρυθμισμένη plug-and-play παραμετροποίηση
  • Γρήγορη, εύκολη και οικονομικά αποδοτική εγκατάσταση σχεδιασμένη για ποικίλες εφαρμογές (εργοτάξια, φράχτες, ανελκυστήρες)
  • Άμεση εξάλειψη των παρεμβολών που ανιχνεύονται σε έναν χώρο
  • Εγγυημένη και σταθερή μεταφορά δεδομένων

Ένα συγκεκριμένο παράδειγμα εφαρμογής είναι η ασύρματη λύση Hikvision για ανελκυστήρες. Οι ενσύρματες κάμερες παρακολούθησης ή τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης μπορεί να είναι αρκετά δαπανηρή λύση όσον αφορά τόσο την εγκατάσταση όσο και τη συντήρηση των ανελκυστήρων. Οι συσκευές bridges διευκολύνουν την εγκατάσταση και πρόσβαση στην τροφοδοσία των συσκευών από το εσωτερικό ενός ανελκυστήρα, διατηρώντας παράλληλα την υψηλότερη αξιοπιστία. 

"Η ασύρματη λύση είναι μια διασύνδεση μεταξύ των διαφόρων σειρών προϊόντων μας που κλείνουν το βρόχο μεταξύ των συσκευών Hikvision front-end και back-end. Η οικονομικά αποδοτική λύση θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε ακόμα πιο πέρα ​​από τα παραδοσιακά ενσύρματα όρια", υποστηρίζει ο Cenek Maly Διευθυντής Προϊόντων της Hikvision Europe.
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.