.

D-Link: Νέες λύσεις για ασύρματη δικτύωση



Η D-Link θα παρουσιάσει τις νέες λύσεις της για ασύρματη δικτύωση καθώς και τα πιο πρόσφατα προϊόντα για smart home στην έκθεση CES 2018 στο Λας Βέγκας. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί μια νέα εφαρμογή mydlink για συσκευές Android και iOS, που προσφέρει τη δυνατότητα συνεργασίας με τα οικοσυστήματα Google Home και Alexa της Amazon. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, η D-Link διευρύνει ακόμη περισσότερο την προσφορά της στον τομέα λύσεων smart home ενώ τα πιο πρόσφατα μοντέλα καμερών της διαθέτουν πλέον και τη λειτουργία του cloud recording.

Δύο νέα προϊόντα προστίθενται στη σειρά Covr της D-Link με ολοκληρωμένες λύσεις Wi-Fi. Το σύστημα AC2200 Wi-Fi Tri-Band (COVR-2202) και το σύστημα AC1200Wi-Fi Dual-Band (COVR-C1203), προσφέρουν ασύρματο Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, χωρίς νεκρά σημεία και προβλήματα, απαντώντας στις ανάγκες του σύγχρονου, έξυπνου σπιτιού.

Μια σειρά νέων προϊόντων mydlink για «έξυπνη ενέργεια», η πρίζα DSP-W115 Wi-Fi Smart Plug και το πολύπριζο DSP-W245 Wi-Fi Power Strip, προσφέρουν τη δυνατότητα για πανεύκολη σύνδεση των έξυπνων προϊόντων ώστε να ελέγχεται ένα ευρύ φάσμα οικιακών συσκευών και συσκευών γραφείου μέσω της εφαρμογής mydlink, ενώ προσφέρουν και συμβατότητα με τις δημοφιλείς πλατφόρμες smart home, Alexa της Amazon και του Google Home

Η D-Link θα παρουσιάσει επίσης μια σειρά από κορυφαίους Wi-Fi routers, που κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με την McAfee και την Intel και υποστηρίζουν το πιο πρόσφατο πρότυπο 802.11AX. Με επίκεντρο την ασφάλεια, οι routers έχουν σχεδιαστεί με στόχο την πρόληψη, τον εντοπισμόκαι την καταπολέμηση των απειλών στον κυβερνοχώρο, εξαλείφοντας τα εμπόδια που αντιμετώπιζαν μέχρι σήμερα χρήστες στην προσπάθειά τους να προφυλάξουν τις smart home συσκευές τους. Με τεχνολογία νέας γενιάς, ο router 802.11AX έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την εξαιρετική απόδοση που απαιτείται για παιχνίδια, streaming και VR. Οι νέοι αυτοί routers δίνουν μια εικόνα του πως θα είναι το μέλλον του Wi-Fi.



Πρίζα mydlink Wi-Fi Smart Plug (DSP-W115),
πολύπριζο Wi-Fi Smart Power Strip (DSP-W245)


Οι νέες λύσεις έξυπνης ενέργειας της D-Link, τα DSP-W115 και DSP-W245, προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα συνδεδεμένο σπίτι. Όπου κι αν βρίσκεται ο χρήστης, μπορεί εύκολα να παρακολουθεί και να ελέγχει τις ηλεκτρικές συσκευές του στην κινητή του συσκευή Android ή iOS μέσω της νέας εφαρμογής mydlink.

Χάρη στη συνεργασία με το Alexa της Amazon, το Google Home, το IFTTT, και με τη βοήθεια της εφαρμογής mydlink, οι χρήστες αποκτούν ακόμη περισσότερες επιλογές για να δημιουργήσουν ένα σπίτι πιο άνετο, πιο βολικό και πιο λειτουργικό.

Συστήματα AC2200 Tri-Band Wi-Fi (COVR-2202) και AC1200 Dual-Band Whole Home Wi-Fi (COVR-1203)

Τα συστήματα Wi-Fi COVR-2202 και COVR-C1203 της D-Link συνεργάζονται με τον υπάρχον router για να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο και άψογα λειτουργικό οικιακό δίκτυο. Παρέχουν την απόδοση και τη συνδεσιμότητα που απαιτείται για να υποστηριχθούν οι πολλές συνδεδεμένες συσκευές που βρίσκονται σε κάθε χώρο του σύγχρονου έξυπνου σπιτιού.

Δημιουργώντας μία αξιόπιστη σύνδεση Wi-Fi που καλύπτει όλο το σπίτι, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία ακόμη και των πιο απαιτητικών εφαρμογών πολυμέσων σε όλο το σπίτι, χωρίς απώλεια απόδοσης. Η τεχνολογία Smart roaming, που συνεχώς σαρώνει την ισχύ του ασύρματου σήματος μεταξύ των συσκευών, τις συνδέει αυτόματα με το ισχυρότερο δυνατό σημείο Covr, εξασφαλίζοντας αδιάκοπη και σταθερή συνδεσιμότητα, χωρίς συμβιβασμούς.

Το πακέτο COVR-2202 έχει σχεδιαστεί με στόχο να καλύπτει τις ανάγκες μεγαλύτερων σπιτιών, ενώ το COVR-C1203 προσφέρει ευελιξία με βάση το μέγεθος του σπιτιού και τις ειδικές ανάγκες διαμόρφωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.