.

Έργο Ασφάλειας Συνόρων στο πλαίσιο του EWISA από την Intracom Telecom



H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) για την συμμετοχή της στο συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ, ως μέρος του Ερευνητικού Θεματικού τομέα του 7ου Προγράμματος Πλαισίου Έρευνας και Ανάπτυξης, έργο «EWISA» (Early Warning for Increased Situational Awareness) που αφορά στην παροχή υπηρεσιών ασφάλειας – επιτήρησης συνόρων. Η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται μέχρι τα τέλη Μαΐου 2019.

Για το έργο «EWISA» απαιτήθηκε μια λύση επιτήρησης των συνόρων, στο πλαίσιο μιας ενοποιημένης ολοκληρωμένης Λύσης για τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που να βασίζεται στη συλλογή δεδομένων από ετερογενείς αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένων και τεχνολογιών Video Analytics που θα παράγουν Aναφορές Aνάλυσης Πληροφοριών. Η Λύση θα υλοποιηθεί, θα δοκιμαστεί και θα αξιολογηθεί σε τέσσερις προκαθορισμένες περιοχές στην Ελλάδα, τη Φινλανδία, τη Ρουμανία και την Ισπανία.

Η Intracom Telecom θα προμηθεύσει μια νέα Λύση για τη βελτίωση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών σε θέματα ασφάλειας επιτήρησης συνόρων κοινού ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Εκτός από την αξιολόγηση συνολικά της τεχνολογίας που θα χρησιμοποιηθεί στο έργο, θα αξιολογηθεί παράλληλα και η ευελιξία της λύσης για την ενσωμάτωση νέων δυνατοτήτων στην τρέχουσα υποδομή επιτήρησης, προκειμένου να αυξηθεί η ικανότητα ανάλυσης πληροφοριών παρακολούθησης και επιτήρησης μέσω βίντεο.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.