.

IP κάμερα έγκαιρης προειδοποίησης και αποτροπής με Laser από την Tiandy

Είναι δυνατόν να διαθέτει κάποιος ένα φύλακα σε κάθε πόρτα αποθήκης, σε κάθε σημείο όπου πρέπει να προστατέψει ακριβό εξοπλισμό; Και μάλιστα ολόκληρο το 24ωρο; Τώρα αυτό είναι δυνατόν με την τεχνολογία Auto Early Warning (AEW) της Tiandy. Με την περιστρεφόμενη Super Starlight AEW κάμερα με Green Laser και ενσωματωμένο μεγάφωνο, κάθε οργανισμός διαθέτει ένα ηλεκτρονικό μέσο Άμεσης Προειδοποίησης και Αποτροπής.

Η Tiandy είναι η γνωστή θυγατρική εταιρεία της Huawei των 180.000 εργαζόμενων, στρατηγικός συνεργάτης της Hisilicon και ένας ραγδαία ανερχόμενος κατασκευαστής καινοτόμων IP καμερών ασφαλείας και NVR παγκοσμίως.

Η Tiandy εφαρμόζει ένα αποτελεσματικό σύστημα διασφάλισης ποιότητας (ISO9001/14001/20000/27001), ενώ το νέο εργοστάσιο παραγωγής της διαθέτει 100.000 τετραγωνικά μέτρα και το προσωπικό της ανέρχεται στους 2.800 εργαζόμενους με τους 800 από αυτούς να αποτελούν την ομάδα των εξειδικευμένων και πολύ έμπειρων R&D μηχανικών της. Εξειδικεύεται κυρίως στις τεχνολογίες Starlight με 0,002 Lux στο έγχρωμο (με τον proprietary αλγόριθμο TVP) και Super Starlight με το πολύ εντυπωσιακό 0,0004 Lux στο έγχρωμο και 0,0001 Lux στο ασπρόμαυρο (με τον νέο αλγόριθμο επεξεργασίας εικόνας της Tiandy Super Starlight TVP 2.0).

Το 2017 η Tiandy (http://en.tiandy.com/) εντυπωσίασε την παγκόσμια αγορά security με μια σειρά πρωτοπόρων IP καμερών Auto Early Warning, δηλαδή περιστρεφόμενες κινητές Super Starlight κάμερες με λειτουργίες Έγκαιρης Προειδοποίησης και Αποτροπής, σε συνδυασμό με Auto Tracking, White Light και Green Laser για εκφοβισμό.


Πως λειτουργούν οι κάμερες Προειδοποίησης και Αποτροπής με Laser

Καταρχάς συμπεριλαμβάνουν υψηλής ποιότητας αλγόριθμους Video Analytics, ώστε να γίνεται αντιληπτή η παρουσία κάποιου ατόμου ή οχήματος και η παραβίαση κάποιας ορισμένης περιοχής. Πιο συγκεκριμένα οι 16 έξυπνοι αλγόριθμοι που συμπεριλαμβάνονται είναι: Tripwire, Double Tripwire, Perimeter, Object Abandonded, Object Lost, Running, Loitering, Parking, Early Warning, Crowd, Audio Abnormal Detection, Video Abnormal Detection, Face Detection, People Counting, On duty Detection, Auto tracking.
Εφόσον εντοπιστεί κάποια παραβίαση ενεργοποιούνται τα LED ορατού (λευκού) φωτός που είναι ενσωματωμένα στην κάμερα και το επίσης ενσωματωμένο μεγάφωνο θα παίξει ηχογραφημένο μήνυμα τύπου:
«Έχετε εισέλθει σε ελεγχόμενο χώρο. Οι κινήσεις σας καταγράφονται. Απομακρυνθείτε άμεσα από τον χώρο αλλιώς θα ενεργοποιηθεί το Laser!».
Στη συνέχεια ενεργοποιείται η ενσωματωμένη σειρήνα και η λειτουργία αυτόματης παρακολούθησης Auto Tracking και το Green Laser (εμβέλειας 80 μέτρων), το οποίο σημαδεύει τον εισβολέα καθώς αυτός κινείται. ‘Ετσι η AEW κάμερα λειτουργεί ως ένα πολύ ισχυρό μέσο εκφοβισμού και αποτροπής, μέχρι ο εισβολέας να απομακρυνθεί έξω από το ορατό πεδίο της κάμερας.
Παράλληλα, στέλνουν ειδοποίηση στο Κέντρο Λήψεως Εικόνας (Pop-Up), email με Snapshot και Push Notification στην Mobile εφαρμογή EasyLive App της Tiandy για Smart Phones (iOS και Android).


Νέος αλγόριθμος TVP 2.0 και Έγχρωμο Video τη νύχτα στα 0,0004 Lux

Η πρώτη έκδοση του αλγόριθμου Starlight TVP 1.0 (Transcendent Vision Performance) της Tiandy, σε συνδυασμό με ειδικούς Low Light φακούς της Fujinon, επέτρεπαν στις IP κάμερες τη δυνατότητα να επιτυγχάνουν πεντακάθαρο, έγχρωμο video στα 0,0008 Lux. Πρόσφατα η Tiandy ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του πρωτοποριακού αλγόριθμου TVP 2.0, με τον οποίο επιτυγχάνει έγχρωμη εικόνα στα 0,0004 Lux, χωρίς κανένα trail στα κινούμενα αντικείμενα, χωρίς δηλαδή καθόλου φαινόμενο “ghosting”.

Smart H.265+ Codec / Ultra WDR 140dB / 44x Οπτικό Ζουμ / 400m Smart IR / IK10 Vandal Proof

Οι AEW PTZ κάμερες της Tiandy διακρίνονται από πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής με αντιβανδαλιστική προστασία IK10 και με 3 χρόνια εγγύηση. Τα μοντέλα τους αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες λειτουργίας που φτάνουν από -40 (ελάχιστη) μέχρι και +70 βαθμούς Κελσίου (μέγιστη), ενώ διαθέτουν προστασία TVS 6000 Volt, Surge και Lightning και πλήρη στεγανότητα IP67. Η ανάλυσή τους είναι 1080p στα 60fps και διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως: ενσωματωμένο μικρόφωνο, Audio In/Out, Alarm In/Out, BNC Out. Έχουν υποδοχή για MicroSD (μέχρι 128GB) για εσωτερική καταγραφή video με ANR. Επιπλέον υποστηρίζουν upload σε FTP server για μεγαλύτερη ασφάλεια, NTP, 8 δυναμικές ζώνες Region Of Interest (ROI), Smart Defog, HLC, 24 δυναμικές Privacy masks και Ultra WDR 140dB. Η μέγιστη ταχύτητα περιστροφής τους είναι 400 μοίρες το δευτερόλεπτο, με 3D position, 500 presets και 44x οπτικό ζουμ (4.9-216mm focal length).

Όλες οι IP κάμερες της Tiandy είναι συμβατές με όλα τα δημοφιλή VMS της αγοράς (AxxonSoft, Milestone), όπως και με δημοφιλή NVR άλλων κατασκευαστών (π.χ. TVT, Hikvision, Dahua).

Αποκλειστικός διανομέας της Tiandy σε Ελλάδα και Κύπρο είναι η Novo Technologies (www.novo.gr).

Novo Technologies www.novo.gr, τηλ.: 21027236127

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.