.

Η ONEX SA με το σύστημα EWISA συμβάλει στην ασφάλεια των Ευρωπαϊκών συνόρωνΣτις  23 Νοεμβρίου 2017, υπεγράφη μεταξύ της ONEX SA και του ΚΕΜΕΑ η σύμβαση για το πρόγραμμα παρακολούθησης χερσαίων συνόρων EWISA. 

Το πρόγραμμα EWISA (Early Warning for Increase Situational Awareness) συμβάλλει στην προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως τελικών χρηστών στην ανάπτυξη νέων λύσεων για τη βελτίωση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας των δημόσιων υπηρεσιών που σχετίζονται με ζητήματα ασφάλειας κοινού ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. 

Το σύστημα EWISA θα βοηθήσει την Ευρώπη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις απειλές που αντιμετωπίζει σήμερα όπως:
  • Τη λαθρομετανάστευση
  • Το λαθρεμπόριο αγαθών και όπλων
  • Την διακίνηση ναρκωτικών και απαγορευμένων ουσιών
Η ONEX SA διαθέτοντας στους Ευρωπαίους υψηλή τεχνολογία με μια κορυφαία ολοκληρωμένη λύση η οποία θα συμβάλει στη δημιουργία σταθερών υποδομών για την ασφάλεια των κατοίκων της Ε.Ε. 

Το ολοκληρωμένο σύστημα επιτήρησης της ONEX SA βασίζεται στην ανάπτυξη μιας ευέλικτης, αρθρωτής λύσης η οποία χρησιμοποιεί προηγμένους τύπους αισθητήρων και καμερών, συμπεριλαμβανομένων στατικών και κινητών υποσυστημάτων, καθορίζοντας έτσι το στρατηγικό πρότυπο μια ενιαίας, ολοκληρωμένης πλατφόρμας για τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ.Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.