.

Νέο VigorSwitch P1280, η ιδανική λύση για επιχειρήσεις με δίκτυα μικρού ή μεσαίου μεγέθους από τη DrayTek και τη LEXIS



Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο VigorSwitch P1280 (24-Port Gigabit Web Smart PoE Switch).

Ειδικά σχεδιασμένο για δίκτυα μικρομεσαίων επιχειρήσεων που τρέχουν διάφορες εφαρμογές, το VigorSwitch P1280 διαθέτει 24 PoE+ θύρες, που το καθιστούν ιδανικό για δίκτυα «φορτωμένα» με ασύρματα access points, IP τηλέφωνα και IP εξοπλισμό παρακολούθησης. Επιπλέον, διαθέτει Αuto Voice VLAN με QoS για τη βελτίωση της ποιότητας των VoIP κλήσεων που γίνονται μέσω του δικτύου. Όλες οι θύρες του είναι ικανές για υψηλές ταχύτητες Gigabit, ενώ μέσω της ρύθμισης του Link Αggregation επιτρέπεται ο συνδυασμός πολλαπλών δικτυακών συνδέσεων ώστε να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η απόδοση και να χτιστεί ένα πιο αξιόπιστο δίκτυο.



Τέλος, το VigorSwitch P1280 είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με το πρότυπο IEEE 802.3az (Energy-Efficient Ethernet) με σκοπό τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και του αντίστοιχου κόστους που αντικατοπτρίζεται στο λογαριασμό σας. 

Το VigorSwitch P1280 είναι άμεσα διαθέσιμο στο www.lexis.gr και στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS. 
Περισσότερες πληροφορίες: email: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350, -1

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.