.

Στο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣΈνα νέο και σύνθετο έργο, με πολύ αυστηρές απαιτήσεις και υψηλής εξειδίκευσης στον τομέα της Πυροπροστασίας και της Ασφάλειας χώρων, ανέλαβε η εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στο υπό κατασκευή ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης.

Η Σύμβαση με τον κατασκευαστή του Έργου υπογράφτηκε πρόσφατα και η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ανέλαβε την προμήθεια των υλικών, την παροχή τεχνικών οδηγιών και τέλος, τις ρυθμίσεις, τις τελικές δοκιμές και την παράδοση σε πλήρη και κανονική λειτουργία, στους δεκατρείς σταθμούς της Κεντρικής Γραμμής και στο Αμαξοστάσιο, των συστημάτων:
  • πυρανίχνευσης και
  • ελέγχου εισόδου και φύλαξης (ασφαλείας) των χώρων.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, με τη βοήθεια του πρωτοποριακού εξοπλισμού που χρησιμοποιεί, κάλυψε τις πολύ αυστηρές προδιαγραφές του έργου, προσφέροντας υλικά των οίκων SCHRACK SECONET AG (πυρανίχνευση), DDS (συστήματα αυτομάτου ελέγχου) και Honeywell (συστήματα ασφαλείας).

Το παραπάνω Έργο καταδεικνύει την υψηλή κατάρτιση και εξειδίκευση των επιστημονικών στελεχών – μηχανικών και τεχνικών του Ομίλου ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, καθώς και την ειδική εμπειρία που έχει αποκτήσει, από μία σειρά παρόμοιων έργων τα οποία έχει εκτελέσει με επιτυχία.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ως Εταιρεία – Ηγέτης στα Συστήματα Ασφαλείας, Πυρασφάλειας, Ενεργειακής Εξοικονόμησης και Αυτομάτου Ελέγχου, συνεχίζει να πρωτοπορεί και να αποδεικνύει με το έργο της, τις αξίες και την αξιοπιστία, που τη διατηρούν για 45 χρόνια στην κορυφή.

Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.