.

Σύστημα Τηλεματικής, Εντοπισμού Θέσης και Διαχείρισης ΣτόλουΗ άριστη επιμέλεια της οργάνωσης διακινήσεων με ασφάλεια, πληροφόρηση και ανταγωνιστικότητα, επιβάλουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα που με αξιοπιστία και τεκμηριωμένα στοιχεία, να τα κάνει ΟΛΑ ορατά!! Το όλο σύστημα αφού γνωρίσει τις ανάγκες του κάθε χρήστη ξεχωριστά, τον κρατά σε ζωντανή σύνδεση, δίνοντας και αρχειοθετώντας κάθε χρήσιμο στοιχείο και πληροφορία τον αφορά.

Νίκος Κούρτης
Telematics & GPS Manager
Piperaris Security Protection


Υπηρεσία Διαδικτυακής Διαχείρισης Τηλεματικής – gps.piperaris.com

Υπερσύγχρονη και ίσως η πιο προχωρημένη διαδικτυακή πλατφόρμα (web based) στην αγορά, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών σε περισσότερους από 1,000.000 χρήστες. Συμβατή σχεδόν με όλα τα επώνυμα μηχανάκια τηλεματικής του κόσμου (trackers), ενώ παράλληλα μετατρέπει σε συσκευή εντοπισμού (tracker) την κάθε έξυπνη κινητή συσκευή (Smartphone/Τablets) που διαθέτει σύστημα εντοπισμού θέσης (GPS / GLONASS) και λειτουργικά android και iOS. Ενιαίο περιβάλλον διαδικτυακής υπηρεσίας διαχείρισης, στηριγμένο εξ ολοκλήρου σε μορφή αποθήκευσης (cloud service). Ίσως η μοναδική πλατφόρμα στην παγκόσμια αγορά που διαθέτει ταυτόχρονη λειτουργία για διαχείριση, επιτήρηση, εντοπισμό και πλοήγηση, σε πληθώρα πεδίων εφαρμογής όπως στόλου οχημάτων, μηχανημάτων/αντικειμένων καθώς επίσης και παρακολούθηση προσώπων και γενικά ζωντανών οργανισμών. Παράλληλα συνοδεύεται από υποστηριχτηκές εφαρμογές λειτουργίας και διαχείρισης (Applications) σε συστήματα android και iOS. Έγκαιρη, έγκυρη, ακριβής και πλήρης αυτοματοποιημένη πληροφόρηση σε ένα φιλικότατο εύχρηστο περιβάλλον, απόλυτα συμβατό με όλους τους γνωστούς χάρτες της αγοράς, κάνει την λήψη αποφάσεων εκπληκτικά απλή, αφού είναι πλέον βασισμένη σε ζωντανά πραγματικά γεγονότα και πληροφορίες.

Διαχείριση Στόλου Οχημάτων


Όταν η πραγμάτωση των στόχων μια επιχείρησης εξαρτάτε άμεσα ή έμμεσα, απόλυτα ή μη από στόλο οχημάτων, τότε η ανάγκη ενός ενιαίου συστήματος διαχείρισής επιβάλλεται και απαιτείται να γίνει απαραίτητο εργαλείο όλων των εμπλεκομένων. Ένα εργαλείο με πλήρη αφοσίωση στην ολοκληρωμένη ενημέρωση και με προσήλωση στην έγκαιρη και έγκυρη τεκμηρίωση όλων των αστάθμητων και σταθμισμένων παραγόντων, κάθε δεδομένης στιγμής ή χρονικής περιόδου. Πλέον η καθημερινή πρακτική απλοποιείται εκπληκτικά αφού, οι πολλαπλές διαδικασίες που αποτελούνται από διάφορους οδηγούς, ανομοιόμορφο στόλο οχημάτων, σε πολυσύνθετα γεωγραφικά δεδομένα και ατελείωτες διακινήσεις, στηρίζονται πλέον σε ένα πολύμορφο δυναμικό σύστημα διαχείρισης στόλου. Οι διακινήσεις ιδιωτικών ή εταιρικών αυτοκινήτων, φορτηγών, τρακτέρ, γεωργικών οχημάτων, λεωφορείων, ταξί, οχημάτων ψυγείων, αστυνομικών και πυροσβεστικών οχημάτων, ασθενοφόρων, σκαφών, μοτοσυκλετών, μότοποδηλάτων και ποδηλάτων, μπορούν πλέον να διαχειριστούν και να βελτιωθούν πλήρως. Η διαχείριση στόλου προσφέρει όλα τα εφόδια που χρειάζονται για μία πιο παραγωγική επιχείρηση με παράλληλο στόχο την σημαντική αύξηση του επιπέδου ασφάλειας. Συντονίζει όλες τις διαδικασίες εργασιών όπως, τα σημεία ενδιαφέροντος (P.O.I ) (π.χ. πελάτες), το προσωπικό, τα δρομολόγια, την κατανάλωση καυσίμων, την συντήρηση των οχημάτων αλλά και άλλες βασικές και σημαντικές πληροφορίες (π.χ. θερμοκρασία), παρέχοντας κατά τη διεκπεραίωση κάθε εργασίας/διαδρομής το βέλτιστο και επιθυμητό αποτέλεσμα. Παράλληλα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση συμπεριφοράς των οδηγών όπου, τηρείται η πλήρη ταυτοποίηση στον καθένα ξεχωριστά, ενώ παράλληλα προβαίνει σε αυτοματοποιημένη αξιολόγηση τους, βάση της οδική συμπεριφοράς και την τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Αυτό απαιτείται για την ασφάλεια και την ενημέρωση του στόλου, αφού οι οδηγοί μπορούν να έχουν ελεγχόμενη πρόσβαση σε διαφορετικά αυτοκίνητα και ωράρια για κάθε εργασία. Με αυτή τη λειτουργία γίνεται σωστή αξιολόγηση προσωπικού και παρουσιάζεται αυξημένη παραγωγικότητα, μεγιστοποιώντας τις αποδόσεις, με στατιστικά και συγκριτικά στοιχεία, ώστε να μπορεί η κάθε επιχείρηση να αξιολογεί τις διαδρομές, τη τοποθεσία, την κατανάλωση των καυσίμων αλλά και τη δυναμικότητα του προσωπικού με αληθινά και τεκμηριωμένα στοιχεία. Ο στόλος της κάθε επιχείρησης κινείται σε πραγματικό χρόνο με ασφάλεια και ο χρήστης μπορεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο της θέσης, κατεύθυνσης, ταχύτητας και πορείας των κινητών του μονάδων. Παρακολουθεί και ελέγχει τα οχήματα εντός και εκτός ωραρίων εργασίας, προσδιορίζει προεπιλεγμένες εξαιρέσεις (exceptions) και επομένως ελαχιστοποιεί το χρόνο αδράνειας και τα συνολικά χιλιόμετρα, διατηρώντας και προσφέροντας αυξημένη ποιότητα εργασίας.

Διαχείριση Μηχανημάτων / Αντικειμένων

Η αποτελεσματική δρομολόγηση και επιτήρηση μηχανήματων (π.χ. γεωργικών, ηλεκτρογεννητριών, οικοδομικών, οδικών, ανυψωτικών, αυτόματης πώλησης, ΑΤΜ, αντλιών κ.λπ.) και αντικειμένων αξίας (π.χ. εμπορευμάτων, χρηματοκιβωτίων, έργων τέχνης, χρημάτων, φαρμάκω, ζωτικών οργάνων, πολύτιμων λίθων, κοσμημάτων κ.λπ.) δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού αλλά και ίσως την πιο σίγουρη διασφάλιση τους. Με ζωντανή παρακολούθηση και με ειδικές μετρήσεις, παρέχει όλα τα στατιστικά δεδομένα, των μηχανημάτων/αντικειμένων που βρίσκονται σε εποπτεία. Με αυτό τον τρόπο η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή με αληθινά στοιχεία για την κατάσταση, την ποσότητα, το ιστορικό, την μέτρηση της θερμοκρασίας και άλλων χρήσιμων πληροφοριών, ενώ παράλληλα ενημερώνει εγκαίρως για πιθανή απώλεια, κλοπή η παράβλεψη διεκπεραίωσης αποστολής. Ίσως η ιδανικότερη λύση για επιχειρήσεις που διαχειρίζονται ή ενοικιάζουν, μικρό ή μεγάλο αριθμό μηχανημάτων όπως, εργοληπτικές εταιρείες, εταιρείες παραγωγής ενέργειας κ.λπ.

Εντοπισμός Θέσης Προσώπων / Ζώων


Πρόκειται για ένα μικροσκοπικό σύστημα εντοπισμού (tracker) με μεγάλες και πολλαπλές λειτουργίες προσφέροντας μια ποικιλία λύσεων ασφάλειας σε κάθε επίπεδο. Κατάλληλο για προσωπική επιτήρηση σε ηλικιωμένους, παιδιά, ασθενείς, άτομα που χρήζουν ειδικής φροντίδας αλλά ακόμα και για κυνηγούς, ψαράδες, δύτες, αθλητές, δρομείς, μοναχικούς εργάτες (lone workers) κ.λπ. όπως επίσης και σε κάθε ζωντανό οργανισμό όπως κατοικίδια, ζώα ζωολογικού κήπου, άγριας φύσης, ζώα κτηνοτρόφων κ.λπ. Μπορεί να ενημερώσει, να περιορίσει και να εντοπίσει την θέση του κατόχου του. Με ζωντανή παρακολούθηση και με ενσωματωμένη μνήμη ο κάθε χρήστης μπορεί να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή την ακριβή τοποθεσία του κατόχου με αποστολή sms ή e-mail, δίνοντας τον απόλυτο έλεγχο κίνησης. Υπάρχει ειδοποίηση απότομης πτώσης, σύγκρουσης και απομάκρυνσης από την προκαθορισμένη τοποθεσία, ενώ σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης υπάρχει κομβίο άμεσης κλήσης (SOS button), που ενεργοποιείται και ειδοποιεί έγκαιρα το χρήστη παρακολούθησης ανοίγοντας αμφίδρομη ακουστική επικοινωνία. Συνάδει πλήρως με όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα, κανονισμούς και οδηγίες για μοναχικούς εργάτες (Lone Worker).

Οι σύμβουλοι ασφαλείας και προστασίας της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για επεξήγηση των συστημάτων.

www.piperaris.com, info@piperaris.com

Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.