.

Η Huawei αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό της δικτυακής υποδομής του ΟΛΠ



Ο ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ΑΕ) και η Huawei Τεχνολογίες προχώρησαν στη σύναψη συμβολαίου για τον εκσυγχρονισμό της δικτυακής υποδομής του ΟΛΠ.

Η Huawei Τεχνολογίες ΑΕ, κατόπιν διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού, ανέλαβε το έργο επανασχεδιασμού και αντικατάστασης της δικτυακής υποδομής του ΟΛΠ. Πιο συγκεκριμένα η Huawei Ελλάδος χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές και αξιοποιώντας τις προϊοντικές λύσεις τελευταίας τεχνολογίας του Ομίλου, θα προβεί στην αντικατάσταση της υπάρχουσας δικτυακής υποδομής του ΟΛΠ, με στόχο την κάλυψη των απαιτήσεων του μεγαλύτερου λιμανιού της Ελλάδος.

Στο πλαίσιο του έργου αυτού η Huawei θα προσφέρει ανάλυση απαιτήσεων και τον σχεδιασμό της υλοποίησης του έργου, την προμήθεια, εγκατάσταση και προσαρμογή του απαιτούμενου εξοπλισμού (routers, firewalls, switches κ.λπ.), υπηρεσίες μετάπτωσης στο νέο δίκτυο με μηδενικό χρόνο down time, υπηρεσίες εκπαίδευσης των διαχειριστών δικτύου και υπηρεσίες υποστήριξης κατά τη διάρκεια αρχικής περιόδου παραγωγικής λειτουργίας. Με τον εκσυγχρονισμό της δικτυακής υποδομής του, ο ΟΛΠ θα απολαμβάνει υπηρεσίες δικτύου εγγυημένης διαθεσιμότητας, υψηλή ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων από 20Gbps έως και 80Gbps, ικανή να υποστηρίξει οποιαδήποτε μελλοντική ανάγκη, καθώς και θωράκιση έναντι δικτυακών απειλών.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.