.

Νέες λύσεις Wi-Fi & Smart Home από την D-LinkΗ D-Link θα παρουσιάσει τις νέες λύσεις της για ασύρματη δικτύωση καθώς και τα πιο πρόσφατα προϊόντα για Smart Home στην έκθεση CES 2018 στο Λας Βέγκας.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί μια νέα εφαρμογή mydlink για συσκευές Android και iOS, που προσφέρει τη δυνατότητα συνεργασίας με τα οικοσυστήματα Google Home και Alexa της Amazon. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, η D-Link διευρύνει ακόμη περισσότερο την προσφορά της στον τομέα λύσεων Smart Home ενώ τα πιο πρόσφατα μοντέλα καμερών της διαθέτουν πλέον και τη λειτουργία του cloud recording.

Δύο νέα προϊόντα προστίθενται στη σειρά Covr της D-Link με ολοκληρωμένες λύσεις Wi-Fi. Το σύστημα AC2200 Wi-Fi Tri-Band (COVR-2202) και το σύστημα AC1200Wi-Fi Dual-Band (COVR-C1203) προσφέρουν ασύρματο Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, χωρίς νεκρά σημεία και προβλήματα, απαντώντας στις ανάγκες του σύγχρονου, έξυπνου σπιτιού.

Μια σειρά νέων προϊόντων mydlink για «έξυπνη ενέργεια», η πρίζα DSP-W115 Wi-Fi Smart Plug και το πολύπριζο DSP-W245 Wi-Fi Power Strip, προσφέρουν τη δυνατότητα για πανεύκολη σύνδεση των έξυπνων προϊόντων ώστε να ελέγχεται ένα ευρύ φάσμα οικιακών συσκευών και συσκευών γραφείου μέσω της εφαρμογής mydlink, ενώ προσφέρουν και συμβατότητα με τις δημοφιλείς πλατφόρμες smart home.

Η D-Link θα παρουσιάσει επίσης μια σειρά από κορυφαίους Wi-Fi routers, που κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με την McAfee και την Intel και υποστηρίζουν το πιο πρόσφατο πρότυπο 802.11AX. Με επίκεντρο την ασφάλεια, οι routers έχουν σχεδιαστεί με στόχο την πρόληψη, τον εντοπισμό και την καταπολέμηση των απειλών στον κυβερνοχώρο, εξαλείφοντας τα εμπόδια που αντιμετώπιζαν μέχρι σήμερα χρήστες στην προσπάθειά τους να προφυλάξουν τις smart home συσκευές τους. Με τεχνολογία νέας γενιάς, ο router 802.11AX έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την εξαιρετική απόδοση που απαιτείται για παιχνίδια, streaming και VR. Οι νέοι αυτοί routers δίνουν μια εικόνα του πως θα είναι το μέλλον του Wi-Fi.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.