.

Οι 4 τρόποι που θα αλλάξουν το σκηνικό στα Drones το 2018


Με μια αναμενόμενη συνολική αξία 127 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2020 - σε αγορές όπως η ασφάλεια, η επιθεώρηση των υποδομών και η γεωργία - υπάρχουν τέσσερις λόγοι όπου το 2018 θα είναι το έτος που θα καθορίσει τον τομέα των εμπορικών εφαρμογών στη βιομηχανία UAV, ξεπερνώντας πάρα πολύ ότι είδαμε το 2017.

1. Η τεχνολογία θα εξελιχθεί 

Οι τεχνολογίες Drone θα αναπτυχθούν για να επιτρέψουν πλήρως αυτόνομες επιχειρήσεις και αυξημένες αποστολές Beyond Visual Line-of-Sight (BVLOS). 

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο φορέας εκμετάλλευσης μπορεί να βρίσκεται σε ένα μέρος, ενώ το drone να κάνει τη δουλειά του σε άλλο μέρος, καθιστώντας έτσι ευκολότερη την υποστήριξη συστημάτων ασφάλειας και επιτήρησης. 

Σήμερα, όλα τα drones λειτουργούν σε βάση “node-to-node” - ένας ελεγκτής συνδέεται σε ένα drone - αλλά αυτό θα αλλάξει και το 2018. Η εισαγωγή των δικτύων MESH θα επιτρέψει στα drones να συνδεθούν ταυτόχρονα στο ίδιο κέντρο ελέγχου και να διασυνδεθούν μεταξύ τους, επιτρέποντας σε μεμονωμένα drones να "μιλάνε", να ανταλλάσσουν δεδομένα και να εξομαλύνουν τη δραστηριότητα. 

Αυτή τη στιγμή, τα drones είναι ως επί το πλείστων "ιπτάμενες κάμερες" που συλλέγουν δεδομένα. Το drone επιστρέφει από την αποστολή συλλογής δεδομένων και στη συνέχεια ένας φορέας εκμετάλλευσης αναλύει το βίντεο. Το 2018, θα δούμε ισχυρότερη ισχύ επεξεργασίας που θα επιτρέψει στα drones να καταστούν «έξυπνοι αισθητήρες» για να αναλύσουν δεδομένα σχετικά με το περιβάλλον και την αποστολή σε πραγματικό χρόνο, αυτόνομα, χωρίς την ανάγκη ανθρώπινης κατεύθυνσης. 

Όλα αυτά θα κορυφωθούν με την καθιέρωση τεχνολογίας σμήνους .

Read More: allaboutdrones.gr
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.