.

6o Συνέδριο Security Project: "H Ασφάλεια Συναντά τις Έξυπνες Τεχνολογίες" - 16 & 17 Μαρτίου, Wyndham Grand Hotel



Η σύγκλιση του τομέα της Πληροφορικής και των Τεχνολογιών που αναπτύσσονται για τη Φυσική Ασφάλεια είναι πλέον δεδομένη. 

Οι υπεύθυνοι των τμημάτων IT και Ασφάλειας σε έναν οργανισμό είναι απαραίτητο να συνεργάζονται στη διαχείριση των τεχνολογικών υποδομών. 

Το 6ο Συνέδριο Security Project – που θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα, στο Wyndham Grand Hotel, από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager – θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά την ετήσια κορυφαία συνάντηση των ειδικών και επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο και σημαντικότερο συνεδριακό event για το management, τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες physical security στην Ελλάδα. 

Επισκεφτείτε την 2η ημέρα του Συνεδρίου Security Project - Σάββατο 17 Μαρτίου - όπου θα διοργανωθεί η θεματική ημερίδα Security Technology Day και ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο τομέα των τεχνολογιών που αναπτύσσονται για την Φυσική Ασφάλεια καθώς και το πως αυτέςεπηρεάζουν τις υποδομές IT σε έναν οργανισμό. 

Δείτε παρακάτω τις θεματικές ενότητες της 2ης ημέρας του Συνεδρίου και εξασφαλίστε τη θέση σας, δηλώνοντας ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στη φόρμα έγγραφης που θα βρείτε ΕΔΩ

Σάββατο 17 Μαρτίου 

09:00 – 09:30 | Προσέλευση – Εγγραφές 

09:30 – 10:00 | Έναρξη – Χαιρετισμοί 

10:00 – 12:00 | 1η ενότητα: Η εξέλιξη των συστημάτων ασφάλειας με βάση τις νέες τεχνολογίες 

Οι τομείς των συστημάτων συναγερμού, access control και πυρανίχνευσηςκαι αυτοματισμών διανύουν ίσως την πιο σημαντική εξελεγκτική τους πορείατα τελευταία χρόνια. Οι παραδοσιακοί κατασκευαστές συνεχώς αναβαθμίζουν τα προϊόντα τους, ενισχύουν τις ασύρματες λειτουργίες των συστημάτων, υιοθετούν ολοένα και περισσότερο την τεχνολογία του cloud και των applications για smartphones και παράλληλα προσαρμόζονται στην τάση που θέλει την ενοποίηση των συστημάτων σε κοινές πλατφόρμες.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες διαχείρισης και ελέγχου των σημάτων από τους Κεντρικούς Σταθμούς θα βρεθούν στο επίκεντρο της 1ης ενότητας της θεματικής ημερίδας για την Τεχνολογία στο Security Project 

12:00 – 12:45 | Διάλειμμα 

12:45 – 15:00 | 2η ενότητα: Η Τεχνολογική Ευφυΐα στα Συστήματα Βίντεο -Επιτήρησης 

Οι εξελίξεις στα Video Analytics και γενικότερα οι έξυπνες λειτουργίες ανάλυσης της εικόνας (VCA – Video Content Analysis), με την ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης και τεχνολογίες όπως το Deep Learning και το IoT αναδεικνύονται σε κυρίαρχες τάσεις στο τομέα της βίντεο επιτήρησης.

Επίσης, τα νέα VMS, τα πρότυπα αναλογικού βίντεο HD και φυσικά η IP τεχνολογία καθώς και οι δυνατότητες έγχρωμης επιτήρησης σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού και ενοποίησης των συστημάτων βίντεο επιτήρησης με άλλους τομείς ασφάλειας θα μας απασχολήσουν σε αυτή την ενότητα. 

15:00 – 16:00 | 3η ενότητα: Νέες προκλήσεις για τους τεχνικούς εγκαταστάτες και τα έργα ασφάλειας 

Η υλοποίηση των έργων συστημάτων ηλεκτρονικής ασφάλειας από τους τεχνικούς, αντιμετωπίζουν σήμερα μια σειρά από σημαντικές προκλήσεις που σχετίζονται με τους κινδύνους και τις απειλές σε σχέση με την κυβερνοασφάλεια, τη σύγκλιση ψηφιακής ασφάλειας με τη φυσική ασφάλεια, τη συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων και την Ιδιωτικότητα, τη διασύνδεση των συστημάτων ασφάλειας με άλλες τεχνολογικές εφαρμογές στα κτίρια, αλλά και τις αυξημένες απαιτήσεις στο τομέα του Safety. Τα θέματα αυτά θα αναλύσουν ειδικοί σε αυτούς τους τομείς κλείνοντας τις εργασίες του συνεδρίου. 


Δείτε περισσότερα για τη διοργάνωση, τους Χορηγούς και το πρόγραμμα της 1ης και 2η ημέρας του 6ου Security Project και δηλώστε συμμετοχή εδώ: 
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.