.

Επίσημο Σεμινάριο Axxon Next στην Αθήνα

Το αναλυτικό τεχνικό σεμινάριο που δεν πρέπει να χάσετε!


Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας τεχνικός για τη σωστή ρύθμιση Video Analytics με σύνθετους κανόνες και τα μυστικά της δημιουργίας ενός έξυπνου Κέντρου Λήψεως Εικόνας με Axxon Next.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 Φεβρουαρίου (16.00 – 20.00)
και ΣΑΒΒΑΤΟ 24 Φεβρουαρίου (10.00 – 18.00)
ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ OFFICE PLUS, Λ. Βουλιαγμένης 28 Ελληνικό
(300μ από τον σταθμό του ΜΕΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ)


Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο που διοργανώνει η Novo Technologies, σε συνεργασία με την AxxonSoft, θα αναλυθούν διεξοδικά όλες οι θεματικές που αφορούν στην εγκατάσταση και ρύθμιση του προηγμένου λογισμικού (VMS) Axxon Next.

Θα παρουσιαστούν οι δυνατές συνδεσμολογίες με διάφορες IP κάμερες και δημοφιλή αναλογικά καταγραφικά, η σωστή ρύθμιση των Video Analytics και η εξάλειψη των ψευδοσυναγερμών, που αποτελεί ένα από τα πιο καίρια ζητήματα στα σύγχρονα έργα με περιμετρική κάλυψη. 


Επίσης στα πλαίσια της συνεργασίας μας με Κέντρα Λήψεως Εικόνας (ΚΛΕ), θα παρουσιαστούν τα τεχνικά σημεία που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, όπως τα θέματα των γραμμών σύνδεσης (port forwarding, latency κ.λπ.), των ρυθμίσεων των videos stream σε multi-domain ADSL/VDSL συνδέσεις και η έξυπνη διαχείριση bandwidth με τα νέα smart codecs. 

Θα γίνει εκπαίδευση ως προς τη ρύθμιση των ειδικών custom διατάξεων (layouts) με 3D χάρτες που υποστηρίζει το Axxon Next 4 για ΚΛΕ, όπως και η ρύθμιση των προρυθμισμένων Push-Buttons άμεσων ενεργειών. Θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες αυτόματου back-up στο ΚΛΕ ή στο cloud, του Layout Sharing μεταξύ χειριστών, η χρήση 2-way συστημάτων μεγαφωνικής και φυσικά η ρύθμιση και χρήση όλων των έξυπνων λειτουργιών (Video Fire & Smoke detection, Tag & Track) και έξυπνων τρόπων αναζήτησης με σύνθετους κανόνες Analytics (Face & ANPR search, MomentQuest, Time Compressor κ.λπ.).


Ομιλητές / εκπαιδευτές 

Alexander Hermann
AxxonSoft - Technical Manager – English 

Δημήτρης Καραγκούνης
Novo Technologies Technical Manager – Ελληνικά 

Κωνσταντίνος Steblovskyy
AxxonSoft Business Development Manager – Ελληνικά 

Γιώργος Σκούρας
Novo Technologies Business Development Manager – Ελληνικά


Πληροφορίες συμμετοχής:
Novo Technologies
Τρωάδος 15, Νέα Ιωνία, Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102723127
Web site: www.novo.gr
email: info@novo.gr


Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.