.

Η Microsoft λανσάρει κρυπτογραφημένη επικοινωνία στο Skype



Η Microsoft σε συνεργασία με την εταιρεία Signal, η οποία ειδικεύεται στην κρυπτογράφηση των επικοινωνιών, θα αναπτύξουν από κοινού μία νέα λειτουργία που θα επιτρέπει την κρυπτογραφημένη επικοινωνία στο Skype, με όνομα Private Conversations.

Το νέο χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο σε iOS, Android, Linux, Mac. Η Microsoft δήλωσε ότι μετά την ολοκλήρωση του κύκλου δοκιμών της, η εταιρεία θα εργαστεί για την ενσωμάτωση ιδιωτικών συνομιλιών στην έκδοση UWP του Skype.

Το Private Conversations επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν κρυπτογραφημένες κλήσεις ήχου Skype μεταξύ δύο ατόμων δίνοντας τη δυνατότητα να στέλνουν μεταξύ τους μηνύματα κειμένου ή αρχεία, όπως εικόνες, ήχο και βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή Signal Whisper’s, της Signal που τώρα συνεργάζεται με τη Microsoft, θεωρήθηκε ως μία από τις πιο αξιόπιστες εφαρμογές για την ιδιωτική επικοινωνία μεταξύ δύο συσκευών, λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία από την Electronic Frontier Foundation, ανάμεσα σε πολλούς ανταγωνιστές, για τις ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που προσφέρει στο ευρύ κοινό.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.