.

Συνεργασία Symantec με ΜicrosoftH Symantec συνεργάζεται με την Microsoft, με στόχο να προσθέσει ένα έξτρα επίπεδο προστασίας στο Azure, συμβάλλοντας, έτσι, στην αύξηση της ταχύτητας υιοθέτησης του υβριδικού cloud.

Αξιοποιώντας το Symantec Web Security Service, οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν πάνω στην ανάπτυξη εφαρμογών ασφάλειας για την πλατφόρμα public cloud. Η Microsoft ελπίζει, έτσι, να αυξήσει την enterprise χρήση του cloud της, επικαλούμενη καλύτερη προστασία και έλεγχο για τους επιχειρηματικούς χρήστες, ενεργοποίηση προληπτικών μέτρων έναντι των διαρροών δεδομένων και συμμόρφωση με τους εταιρικούς και κυβερνητικούς κανονισμούς ως κίνητρα για να πείσει τους πελάτες της να στραφούν στο cloud.

Λόγω μια σημαντικής μετατόπισης πέρα από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική δικτύων, κάτι που οφείλεται εν μέρει σε προϊόντα όπως το Office 365 και το Azure, η κυκλοφορία από απομακρυσμένα sites και τους mobile χρήστες περνάει όλο και λιγότερα συχνά από τα εταιρικά data centers. Γι’ αυτό η Symantec θεωρεί ότι οι πελάτες πρέπει να μεταφέρουν όλη τη στοιβάδα ασφάλειας του δικτύου τους στο cloud, προκειμένου να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα αυτήν την κατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με την Symantec, θα αποκτήσουν ασφαλέστερη σύνδεση στο Internet και θα προστατέψουν καλύτερα τις υποδομές τους ξοδεύοντας, παράλληλα, λιγότερα.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.