.

Σύμπραξη Vodafone και Samsung για οικιακές υπηρεσίες IoT



Η Vodafone Group ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία με τη Samsung Electronics για το λανσάρισμα έξυπνων οικιακών υπηρεσιών.

Βάσει των όρων της συμφωνίας, η Vodafone θα αποτελέσει τον αποκλειστικό στρατηγικό τηλεπικοινωνιακό εταίρο της Samsung σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές για να αναπτύξει και να δρομολογήσει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών IoT Smart Home.

Η σουίτα "V-Home by Vodafone" φέρνει σε επαφή την ανοιχτή πλατφόρμα SmartThings της Samsung και το σύστημα καταναλωτών IoT "V by Vodafone", προσφέροντας στους καταναλωτές απλά, αλλά ισχυρά προϊόντα αυτοματισμού, προϊόντα και υπηρεσίες ασφάλειας.

Η Vodafone σημείωσε ότι η σύμπραξη του "V-Home by Vodafone" με το Samsung SmartThings Wifi θα κυκλοφορήσει στην Ισπανία και τη Γερμανία το δεύτερο τρίμηνο του 2018, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες αγορές αργότερα μέσα στο έτος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Vodafone, Vittorio Colao, δήλωσε: "Το Internet of Things μετασχηματίζει ήδη τον κόσμο της εργασίας και τώρα θα μεταμορφώσει και το σπίτι".
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.