.

10 εκατομμύρια πωλήσεις για τα καταγραφικά τεχνολογίας HDCVI της Dahua



Ένα ορόσημο για την πορεία της Dahua στην παγκόσμια αγορά, σημειώθηκε στα μέσα Ιανουαρίου, καθώς η πώληση ενός καταγραφικού μοντέλου Dahua XVR (DHI-XVR5108HS-4KL) στην Πολωνία, σηματοδότησε και την πώληση του 10.000.000ου καταγραφικού τεχνολογίας HDCVI της εταιρίας. 

Οι πωλήσεις των άνω των 10 εκατομμυρίων καταγραφικών μονάδων αυτής της τεχνολογίας, αποδεικνύουν την ιδιαίτερη δυναμική που έχει αναπτύξει η τεχνολογία HDCVI στην παγκόσμια αγορά, παρά τη συνεχιζόμενη τάση μετάβασης από την αναλογική στην IP τεχνολογία στο τομέα της βίντεο-επιτήρησης. Γενικότερα μέσα στο 2017, οι πωλήσεις των λύσεων τεχνολογίας HDCVI της Dahua σημείωσαν άνοδο της τάξεως του 30% με τις εγκαταστάσεις να εκτείνονται σε πάνω από 150 χώρες σε 6 ηπείρους.

Το πρότυπο HDCVI ξεκίνησε το 2012 ως μια επαναστατική, εναλλακτική στην IP τεχνολογία με πολλά επιπλέον πλεονεκτήματα, όπως η απλότητα και η ασφάλειας έναντι των ψηφιακών απειλών. Τα επόμενα χρόνια η Dahua αναβάθμιζε συνεχώς τη συγκεκριμένη τεχνολογία έχοντας φτάσει σήμερα στη 4η γενιά του προτύπου – HDCVI 4.0 – με υψηλότερες επιδόσεις στο τομέα της ανάλυσης, της αποδοτικότητας, της συμβατότητας και της δυνατότητας τροφοδοσίας μέσω ομοαξονικού. Επίσης ένα καταγραφικό HDCVI σήμερα μπορεί να υποστηρίξει 5 τύπους καμερών και συγκεκριμένα HDCVI/AHD/TVI/CVBS/IP ενώ και η ανάλυση έχει εξελιχθεί από HD σε QHD/UHD χάρη στη τεχνολογία HDCVI-4M/4K. Τα καταγραφικά της τεχνολογίας HDCVI αξιοποιούνται σε ολοένα και περισσότερα έργα κρίσιμης σημασίας σε όλο τον κόσμο.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.