.

Η παγκόσμια αγορά βιντεοεπιτήρησης στα 39 δις δολάρια έως το 2023



Η παγκόσμια αγορά βιντεοεπιτήρησης αναμένεται να φθάσει τα 39,3 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2023, με μέσο ετήσιο ποσοστό αύξησης (CAGR) 9,3%, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Research and Markets.

Το μέλλον της παγκόσμιας αγοράς βιντεοεπιτήρησης φαίνεται ελπιδοφόρο, με ευκαιρίες στον εμπορικό, δημόσιο και οικιστικό τομέα, αλλά και στις μεταφορές, σύμφωνα με την έκθεση. Οι κύριοι κινητήριοι μοχλοί ανάπτυξης που αναφέρονται για τον κλάδο, περιλαμβάνουν την αύξηση της ευαισθητοποίησης για την ασφάλεια, την αύξηση του ποσοστού της εγκληματικότητας και την αυξανόμενη υιοθέτηση καμερών ασφαλείας IP.

Οι αναδυόμενες τάσεις, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο στη δυναμική της βιομηχανίας βιντεοεπιτήρησης, περιλαμβάνουν προηγμένες τεχνολογίες καμερών 360 °, SaaS (Video Surveillance as a Service) και βελτιωμένες δυνατότητες για συστήματα διαχείρισης βίντεο.

Τα συστήματα επιτήρησης IP αναμένεται να παραμείνουν ο μεγαλύτερος τύπος λύσης και θα σημειώσουν την υψηλότερη άνοδο, λόγω της αυξανόμενης ανάπτυξης εφαρμογών για έξυπνες πόλεις και Smart Home. Επιπλέον, οι τεχνολογικές καινοτομίες, η πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο, η ενσωμάτωση ασύρματων τεχνολογιών, η ανάλυση βίντεο και οι προσιτές τιμές, αποτελούν παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη της αγοράς IP καμερών.

Ο εμπορικός τομέας αναμένεται να παραμείνει η μεγαλύτερη αγορά, με την υψηλότερη ανάπτυξη κατά την περίοδο της πρόβλεψης, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης σε ξενοδοχεία, τράπεζες και επιχειρήσεις λιανικής. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ανάγκη για ασφαλή κτίρια και παρακολούθηση των δραστηριοτήτων πελατών και προσωπικού, ενισχύουν την περαιτέρω την ανάπτυξη της βιντεοεπιτήρησης.

Η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να παραμείνει η μεγαλύτερη αγορά και να σημειώσει την υψηλότερη ανάπτυξη για την περίοδο της πρόβλεψης. Οι σημαντικότεροι παράγοντες ανάπτυξης της συγκεκριμένης αγοράς, περιλαμβάνουν έναν αυξανόμενο αριθμό ξενοδοχείων και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, καθώς και την ανάπτυξη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην Κίνα, την Ινδία και άλλες αναπτυσσόμενες χώρες.

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.