.

Crow Runner 8/64



64 ζώνες με εύκολο και γρήγορο προγραμματισμό

Το σύστημα RUNNER 8/64 έρχεται να συμπληρώσει την πολύ επιτυχημένη σειρά RUNNER των πινάκων συναγερμού της CROW. Πρόκειται για το μεγάλο μοντέλο της σειράς, καθώς μπορεί να υποστηρίξει συνολικά έως 64 ζώνες.

Είναι κατασκευασμένος με την ίδια «φιλοσοφία» με τους υπόλοιπους πίνακες της σειράς και αυτό διευκολύνει τους εγκαταστάτες που χρησιμοποιούν ήδη τους μικρότερους πίνακες, καθώς δεν είναι αναγκασμένοι να μάθουν από την αρχή έναν καινούργιο πίνακα. Το σύστημα διαθέτει 8 εισόδους (διπλασιαζόμενες σε 16 ζώνες) στην κεντρική πλακέτα, ενώ οι υπόλοιπες ζώνες μπορούν να συμπληρωθούν με την χρήση έως 7 επεκτάσεων, η κάθε μία από τις οποίες διαθέτει επίσης 8 εισόδους (ή 16 ζώνες με διπλασιασμό). 

Επίσης, υποστηρίζει έως 32 εξόδους, 4 στην κεντρική πλακέτα και οι υπόλοιπες σε επεκτάσεις των 4 εξόδων τύπου ρελέ. Το σύστημα μπορεί να δεχθεί επίσης έως 32 επεκτάσεις Access Control, οι οποίες υποστηρίζουν έως 2 αναγνώστες proximity – πληκτρολόγια, με ειδική έξοδο Wiegand για έλεγχο πρόσβασης ή / και οπλισμό / αφοπλισμό του πίνακα. Για τον τοπικό χειρισμό διατίθενται 2 τύποι πληκτρολογίων LCD με ή χωρίς ενσωματωμένο αναγνώστη proximity. 

Όλες οι επεκτάσεις και τα πληκτρολόγια συνδέονται με την κεντρική μονάδα μέσω bus 4 καλωδίων, κάτι που επιτρέπει την τοποθέτησή τους σε διαφορετικά σημεία της εγκατάστασης. H κεντρική πλακέτα διαθέτει ενσωματωμένη θύρα Ethernet, για τοπικό ή απομακρυσμένο χειρισμό και προγραμματισμό καθώς και για αναφορά συναγερμών, μέσω TCP/IP CID & SIA. Διαθέτει ακόμη ενσωματωμένο τηλεφωνητή-κωδικοποιητή για τηλεχειρισμό μέσω DTMF και φωνητική επιβεβαίωση με συνθετική φωνή καθώς και για αναφορά συναγερμών, μέσω PSTN CID/SIA και PSTN τηλεφωνητή με συνθετική φωνή. 

Ο πίνακας μπορεί να υποστηρίξει έως 32 partitions, 2000 χρήστες, 2000 συμβάντα, 32 χρονικά προγράμματα και 32 αργίες. Ο προγραμματισμός του συστήματος γίνεται με εύκολο και γρήγορο τρόπο, μέσω πληκτρολογίου ή web interface, με την ίδια φιλοσοφία προγράμματος, με τους πίνακες Runner 4/8 & 8/16.

Πληροφορίες: ΗΛΚΑ www.ilka.gr τηλ.: 210 6071510

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.