.

DMP Virtual keypad: Ολοκληρωμένη λύση συναγερμού, βιντεοεπιτήρησης, ελέγχου πρόσβασης & αυτοματισμού



Όλες οι λειτουργίες για την ασφάλεια σε μια εφαρμογή

To Virtual αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση συνδυάζοντας λειτουργίες συναγερμού, βιντεο-επιτήρησης, έλεγχου πρόσβασης και αυτοματισμού.

Ο Αμερικάνικος κατασκευαστής συστημάτων ασφαλείας DMP (Digital Monitoring Products) πέρα από το κατασκευαστικό κομμάτι και την τεχνική υποστήριξη αυτού, έχει επενδύσει αρκετά στον τομέα των δικτύων, του monitoring και στο software development.Mέσω του application Virtual keypad το οποίο αποτελεί μια πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη λύση στον τομέα του security έχει καταφέρει να συνδυάσει το κομμάτι του συναγερμού μαζί με την επιτήρηση, τον έλεγχο πρόσβασης και τους αυτοματισμούς. 

Με την τεχνολογία Easyconnect επιτυγχάνεται η απομακρυσμένη και κρυπτογραφημένη πρόσβαση του χρήστη στο σύστημα ασφαλείας του μέσω του cloud SecureComWireless, χωρίς τη χρήση σταθερής IP ή DNS server. Ο χρήστης εκτός από τη διαχείριση του συστήματος του, μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις PUSH NOTIFICATION για οποιοδήποτε συμβάν. Η εφαρμογή virtual keypad μπορεί να υποστηρίξει έως δώδεκα ΙP κάμερες της DMP όπως και 12 αναλογικές κάμερες τεχνολογίας HD-TVI ή CVBS με τη χρήση του analog converter V4404A. 

Αυτές οι κάμερες επικοινωνούν μέσω VPN με το cloud SecureComWireless ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των δεδομένων. Κατά τη διάρκεια συναγερμού ο χρήστης λαμβάνει ειδοποίηση στο κινητό του για το συμβάν. Έπειτα, ανοίγοντας την εφαρμογή αντικρίζει ένα κόκκινο γραφικό περιβάλλον το οποίο υποδηλώνει συναγερμό, στο οποίο προβάλλεται real time εικόνα από τις κάμερες όπως και video clip κατά τη διάρκεια του συμβάντος και σε αυτό το σημείο αφού βεβαιωθεί αν είναι αληθής ή ψευδής συναγερμός, καλείται να επιλέξει την αντίστοιχη ενέργεια. Η καταγραφή των video clips γίνεται στο cloud . Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται ότι σε περίπτωση δολιοφθοράς των καμερών δεν θα χαθούν δεδομένα. Παράλληλα, μέσω του SecurecomWireless υπάρχουν οι εξής επιλογές και δυνατότητες:

  • Ρύθμιση καμερών για μόνιμη καταγραφή σε ανίχνευση κίνησης ή όταν το σύστημα είναι οπλισμένο ή καταγραφή μόνο κατά τη διάρκεια συναγερμού.
  • Αποστολή video clips στο email του χρήστη.
  • Ενεργοποιώντας την υπηρεσία Video Verification κατά τη διάρκεια συναγερμού διεξάγεται μέσω του cloud μια αυτοματοποιημένη διαδικασία όπου ενεργοποιείται ένα link το οποίο αποστέλλεται στο κέντρο λήψης και διαχείρισης σημάτων και απεικονίζει video clip κατά τη διάρκεια του συναγερμού. Η πρόσβαση σ’ αυτό το link μπορεί να αποκτηθεί μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό του ΚΛΣ. Η περίοδος πρόσβασης μπορεί να ρυθμιστεί από 1-60 λεπτά. Αυτός ο σύνδεσμός μπορεί να εκχωρηθεί σε Software αυτοματισμού καθώς και μπορεί να προβληθεί μέσω του SecureComWIreless.
Άλλο ένα κομμάτι το οποίο συμπληρώνει το πάζλ του integration της DMP είναι ο έλεγχος πρόσβασης και οι αυτοματισμοί. Ο χρήστης δύναται απομακρυσμένα, να ξεκλειδώσει ή να δώσει πρόσβαση σε μια θύρα όπως και να την κλειδώσει. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει και να απενεργοποιήσει εξόδους καθώς και να ρυθμίσει χρονοπρογράμματα για χρήστες, θύρες, εξόδους και οπλισμούς/αφοπλισμούς. Καταλήγοντας, με βάση τον συνδυασμό των προαναφερθέντων υπηρεσιών μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η DMP μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου καταναλωτή ο οποίος επιθυμεί απομακρυσμένη πρόσβαση και διαχείριση του συστήματος ασφαλείας του αλλά και ταυτόχρονα την επιτήρηση του χώρου του μέσω μιας εφαρμογής.

Πληροφορίες: GQ TECH www.gqtechgr.com τηλ.: 210 6640025

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.