.

Πλατφόρμα δικτυακής προστασίας έξυπνων οικιακών συσκευών από την ESETΗ Gryphon Online Safety, μία startup που αναπτύσσει πλατφόρμες δικτυακής προστασίας στο San Diego, και η ESET, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, η οποία προβλέπει την ενσωμάτωση της τεχνολογίας ανίχνευσης απειλών της ESET στο έξυπνο Wi-Fi σύστημα της Gryphon για σπίτια και μικρές επιχειρήσεις.

Η Gryphon είναι η πρώτη παγκοσμίως πλατφόρμα για ασύρματα δίκτυα mesh με τεχνολογία AI, για την προστασία όλων των συσκευών που συνδέονται σε δίκτυο. Παράλληλα με τα 3Gbps συνολικού throughput και την τελευταίας γενιάς ασύρματη mesh τεχνολογία για πλήρη κάλυψη, η λύση της Gryphon διαθέτει εύχρηστες λειτουργίες γονικού ελέγχου που δεν περιορίζονται μόνο στη διακοπή του Internet, όπως προβολή ιστορικού περιήγησης, φιλτράρισμα ακατάλληλου περιεχομένου, διαχείριση μεμονωμένων χρηστών στο δίκτυο και εγκρίσεις σε πραγματικό χρόνο – μέσω μίας απλής εφαρμογής.

Η λύση της Gryphon προστατεύει επίσης όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, όπως web κάμερες και έξυπνους θερμοστάτες, από το να παραβιαστούν χρησιμοποιώντας την ευφυία του machine learning. Πλέον, με την τεχνολογία της ESET, η Gryphon ολοκληρώνει την δικτυακή προστασία ανιχνεύοντας και μπλοκάροντας απειλές malware, ransomware και phishing για κάθε συσκευή του δικτύου.

«Με περισσότερες από 20 δισεκατομμύρια συνδεδεμένες συσκευές που ολοένα αυξάνονται, τα οικιακά δίκτυα και τα δίκτυα μικρών επιχειρήσεων γίνονται πιο περίπλοκα και πιο επικίνδυνα», δήλωσε ο John Wu, CEO της Gryphon. «Με μεγάλη χαρά συνεργαζόμαστε με την ESET, έναν παγκόσμιο ηγέτη στην ανίχνευση διαδικτυακών απειλών, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια απλή λύση για την προστασία όλων αυτών των συνδεδεμένων συσκευών»

«Παρατηρούμε τους κυβερνοεγκληματίες να εξελίσσουν διαρκώς τις τεχνικές επιθέσεων σε δικτυακές συσκευές», δήλωσε ο Richard Marko, CEO της ESET. «Στη Gryphon βρήκαμε ένα τεχνολογικό συνεργάτη που προσθέτει επιπλέον προστασία σε συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυο, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τις καλύτερες τεχνολογίες ασφαλείας της ESET»

Ο Wi-Fi router της Gryphon διαθέτει πιστοποίηση FCC και είναι διαθέσιμος για αγορά στο site της εταιρίας και στο Amazon.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.